Skip to main content
Blog

Tivoli!

Mielestäni otsikko “Tivoli!” kuvaa koko tämänhetkistä elämäntilannettani melko hyvin. Myönnän kuitenkin sen, että eilinen vierailuni Kupittaalla, Tivoli Sariolassa, saattoi toimia pääsyyllisenä otsikon valinnassa… Tivolissa oli hauskaa!!

Kirjoitin edeltävän postaukseni englanniksi, koska haluan levittää FightBackin viestiä yli rajojen. Tiedän että sekä FightBackin viesti, että toiminta on maailmanlaajuisesti ihmisiä koskettavaa. Tiedän myös, että brändin, sanoman, kuntoutumisen avainten ja tuotteiden levittäminen vaatii sekä  valtavasti töitä, että paljon rahaa. Koska rahaa ei ole paljoa, teemme töitä.

https://youtu.be/ZLf29oInnOg

Minun omalla lautasellani on vielä tämän lisäksi aikamoinen kuntoutusduuni, joka vaatii paitsi paljon aikaa, myös hieman energiaani. Juuri nyt, parantelen polveani, jossa on jonkin sortin vamma. En SAA treenata viikkoon. Tämähän ei sovi minulle, sainkin aneltua itselleni luvan tehdä joka päivä polvea kuntouttavia liikkeitä.

Vaikka edes Tivoli, tai ehkäpä varsinkaan Tivoli… kuntouta polveani, nautin Tivoli keikasta täysin rinnoin! Tämä on mielestäni jotain, mikä ei ehkä käy minkään kuntouttavan toiminnan kanssa yksiin, mutta hauskanpito on jotain mistä en aio tinkiä! Tiedän, että edessäni on paljon duunia, mutta motivaattorina toimii se, että tiedän saavani nauttia sitä useammista hauskoista “Tivolipäivistä” mitä ahkerammin jaksan puurtaa!

https://youtu.be/2E9IdU8R0OI

Kierroksemme Tivolissa päättyi maailmanpyörään, josta Pikku-Pekka sai ihailla Turun maisemia!

Kierroksemme Tivolissa päättyi maailmanpyörään, josta Pikku-Pekka sai ihailla Turun maisemia!