Skip to main content
Blogi

Yhteys 2020

Sain puhua Yhteys 2020 tilaisuudessa ja se oli minulle yllättävän henkilökohtainen kokemus.

Yritän luoda yhteyksiä ajatusteni ja yleisön tai teidän – tekstini lukijoiden välillä. En taaskaan jaksa märehtiä sitä, miten yhteydetkin, ovat katkenneet laajasti. Sen sijaan totean, miten uskomattoman hienoa se on, miten ihminen pystyy pitämään yhteyksiä yllä, vaikka mikä olisi!

Ja NYT jylläävät huhupuheet myös COVID-19 rokotteesta. ”Ensimmäiset tulokset kolmannen vaiheen COVID-19-rokotekokeissamme antavat alustavia todisteita rokotteemme kyvystä torjua COVID-19:ää” yhdysvaltalaisen Pziferin pääjohtaja Albert Bourla sanoi yhtiöiden tiedotteessa.

Samalla kun kuulin rokotteesta, kuulin myös, että ensi uutiset rokotteen saapumisesta ilmaantuivat vain tunteja uutisen Donald Trumpin presidentin uran tulevasta päättymisestä jälkeen. En ole kummoinenkaan salaliittoteoreetikko, mutta jokin tässä haisee. En myöskään ole ikinä ollut yhtä onnellinen siitä, että olen Suomen kansalainen ja saan asua Suomessa. Suomi, Suomi – SUOMI!

Teksti, jonka oli tarkoitus fiilistellä ihmisen kykyä luoda yhteyksiä ennennäkemättömällä tavalla, taisi vähän luiskahtaa raiteiltaan. Kirjoitan tekstiä junassa matkalla Turkuun, jossa annamme salaisen haastattelun, salaiselle Annalle huomenna, salaisen Michael Monroen kanssa. Haastattelun aihe on myös salainen, mutta etteköhän te sen arvaa!

Rokote loistaa toistaiseksi poissaolollaan ja Pekka tyytyy matkaamaan VR:ällä VR kuonokoppa päässänsä! 😜

Yhtä kaikki, Hyysalo kuittaa. Peace, love and Rock n’ roll!