Skip to main content
Blogi

Valkoinen joulu

Rakastan lunta ja olen aina ollut sitä mieltä, että lumi kuuluu jouluun. Mietin pitkään, että pitäisikö lähteä pohjoiseen etsimään lunta, mutta kun pandemia tilanne vaikutti kiristyvän, ja kaikki muutkin tuntuivat pakkautuvan Lappiin, päätin jäädä mukamas vastuullisesti etelään. Olen katsonut monien ystävieni kuvia pohjoisesta ajatellen, että kerrankin minä toimin ”oikein” jäädessäni etelään, mutta ollaan nyt rehellisiä – mieleni tekee sekä laduille, että mäkeen! Olen kateellinen kaikille onnekkaille laskettelijoille, mutta uskon ratkaisuni olevan silti oikea.

Tiedän matkailun olevan super tärkeää pohjoisen yrittäjille ja tiedän omakohtaisesta kokemuksesta, että lumine ympäristö tekee hyvää sielulle. Tunnenkin oloni ahtaaksi, kun en pääse auttamaan Pohjoisen matkailua. Minulle tarjottiin siihen mahdollisuutta jo marraskuussa, mutten tohtinut tarttua siihen.

Seison päätökseni takana.

Tiedän, että ihminen voi valita, mihin ajatuksiin syventyy ja tiedän tehneeni  jo monasti päätöksen ”nyt aion olla positiivinen ja unohtaa kaiken pahan!” Silti löydän itseni yhtenään voivottelemasta niitä toisten päätöksiä. Se on tyhmin paikka, mihin voin käyttää omaa energiaani!

Paljon mieluummin yritän keskittyä löytämään kauniita ja valkoisia asioita täältä, missä olen itse ja annan jokaisen etsiä tunnelmaa sieltä, mistä itse haluaa. Kyllä se lumi valkaisee vielä maan täälläkin. 😛

Näyttää siltä, että tämän joulun valkeus on peräisin aivan muista elementeistä, kuin lumesta. Mutta onhan tämä nyt kaunis silta!