Skip to main content
Blogi

Uuden oppiminen on kivaa ja Suomen kiert√§minen on ūüíĮ

Olen tehnyt pallon heittämisestä numeron, ja uskokaa tai älkää, se todellakin kannatti!
 
Pari viikkoa sitten, fysioterapeutti Kaijan pyyt√§ess√§ minua heitt√§m√§√§n jumppapallo p√§√§n yli sein√§n kautta niin, ett√§ ”otat sen kiinni p√§√§n p√§√§lt√§, sen kimmotessa takaisin…” olin varma, ett√§ t√§h√§n meneekin loppu vuosi! En osannut tuolloin edes nostaa k√§si√§ suorana p√§√§n p√§√§lle. Ei siihen kovin kauaa kuitenkaan mennyt. Sain pallon kiinni jo heti seuraavalla viikolla. Ei se hyv√§lt√§ n√§ytt√§nyt, mutta sain pallon kiinni! Ajattelin, ett√§ ensi viikolla rokataan.

Suomen kiertely on mahtavaa! Rakastuin maanantaina Poriin.

T√§n√§√§n oli tuo ”ensi viikko” ja olin super v√§synyt, sill√§ ajoimme eilen Porista, miss√§ y√∂vyimme ma-ti y√∂n, Teuvalle, jossa sain esiinty√§ paikallisessa Yhten√§iskoulussa. Koko p√§iv√§ sujui uskomattoman mahtavasti ‚Äď esiintyminen (joka hoitui koneelle tyhj√§ss√§ huoneessa!) ja lasten moikkaaminen v√§litunnilla pihalla, sek√§ suoran palautteen saaminen heilt√§, tuntui uskomattoman hienolta. Tunsin tekev√§ni jotain t√§rke√§√§. T√§m√§ kuitenkin puristi minut kuiviin, ja p√§iv√§n aikainen her√§tys ei ollut helpoin mahdollinen! ūüėÄ

Ajoimme Teuvalle asti vain siksi, että pääsin esiintymään yksin tietokoneelle! Mutta reissu oli hieno.

Sain osallistua välitunnille esityksen jälkeen, vastata kysymyksiin ja ilo oli irti!

Jooa oli tehnyt minulle eilen Lego ukon, joka esitti kuulemma minua!

Esittelin Lego-Pekkaa ylpeänä!

Nousin kuitenkin ylös ja aamu-treenien ja pienen viisaus-valmennuksen jälkeen, oli aika raahautua fysioon. Vitsi se oli vaikeaa! Kaikki liikkumiseen liittyvä tuntui tänään ylitsepääsemättömän hankalalta. Mutta kerrankin, vaikka mikään ei tuntunut helpolta, niin osasin yhtäkkiä toimia fyysisesti. Vaikka leijun videon lopussa ja väitän suorituksen olevan helppo homma, sitä se ei ollut! Epäonnistuin siinä monesti, mutta minä myös onnistuin siinä vähintään yhtä monta kertaa!

T√§st√§ on hyv√§ jatkaa harjoituksia hyv√§ll√§ mielin! ūüėú