Skip to main content
Blogi

Tyytyväisen tutka

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

Sompasaari on ihana.

Olen varsin tyytyväinen taloyhtiöömme täällä Kalasatamassa ja asunnon etsintä asioissa, tutkani on tilapäisesti lomalla. Täällä on kaikki, mitä tarvitsen ja vielä vähän päälle! Jopa lepotilassa oleva tutkani kuitenkin värähti tuossa taannoin tehdessäni päivittäistä kävelymatkaani Sompasaaren päähän uimaan. Panin nimittäin merkille, että Lumo-kodeilta nousee rakennus myös tuonne naapuriin, Sompasaareen. Talo nousee vielä lähemmäs Sompasaunan hyviä uinti ja sauna aktiviteetteja! Otin yhteyden Lumo-kotien pääkonttoriin ja olin oikeilla jäljillä. Sompasaareen nousee itseasiassa kaksi Lumo-kotien rakennusta!

Molemmat niistä valmistuvat ensi kesänä ja kummassakin on vielä asuntoja vapaana!

Vaikka olen kovin tyytyväinen kotiimme vain satojen metrien päässä ja vaikka asunnon haku tutkani ei olekaan varsinaisesti päällä, niin mieleeni hiipi väkisinkin ajatus; ”entä jos sittenkin…” Sain tulevista asunnoista havainne kuvia, jotka saivat minut lähes pakkaamaan kamojani. Asunnoissa olisi käytännössä samat edut, kuin nykyisessäkin, mutta vielä merellisempi, eli raikkaampi, sijainti! Mieleni täyttyi niistä aamu- ja ilta uinneista. 😛

Myös Sompasaaresta on helppo kävelymatka uskomattoman auvoiselle Mustikkamaan saarelle, jonka ulkoilumahdollisuudet tuovat luonnon kaupunkiin. Ja koska olen elänyt elämästäni jo vuosikausia saaristolaisena Turussa, olisi huikeaa palaaminen edes nimellisesti asumaan ”saaristoon”!

Tässä pari kuvaa talojen näköaloista:

Fregatti Dygdenin kujan näköalat… Tästä on paha nokittaa! Taustalla näkyy Korkeasaari.

Toisella puolella näkyy kaupunki ja näkymän nokitus työmaiden valmistuessa on vain ajan kysymys!

Talo on jo nyt ihan eri näköinen ja jahka se on muuttovalmis kesällä, niin oksat pois!

En ole rehellisesti sanoen varma, maltammeko muuttaa mihinkään nykyisestä pesästämme, mutta tiedän, että Lumo-kodeilla on monia super mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Lisäksi meillä on kehittymässä tilanne, jonka vuoksi Kalasatama ei mahdollisesti tule olemaan enää juuri se optimaalisin paikka tälle tiimille. Aion pitää vastaisuudessa silmät ja korvat auki!

Jos teitä kiinnostaa muuttaa naapuri saarelle, niin:

https://lumo.fi/talot/Helsinki/Fregatti-Dygdenin-kuja-5

https://lumo.fi/talot/Helsinki/Vinsentinaukio-4

PS. Alueen ravintolatarjonta on 10/10… Eikä minulla edes ole nälkä (juuri nyt kirjoitushetkellä…)

Tahdon päättää postauksen ainut laatuiseen etuun tämänhetkisessä talossa – yksityinen kuntosali! Tämä sali on pelastanut mielenterveyteni sillä aikaa, kun kaikki oli kiinni… Tulen varmasti hehkuttamaan salia niin kauan, kuin saan konkoilla siellä päivittäin!

Olen tyytyväinen ja tutkani saa värähdellä, vaikka kuinka. Salil eka – salil vika <3