Skip to main content
Blogi

Tykkään syödä – en sanojani!

Minä päätin.

Sanoin eilen, etten aio jakaa ero-murheita enää somessa, en kuitenkaan luvannut lopettaa tunteideni käsittelyä kokonaan! Tarkemmin ajateltuna, olen ylpeä siitä, että pystyn kirjoittamaan tunteitani alas. Olen ylpeä myös siitä, että kuten ensimmäisessä ero-tekstissä kirjoitin, niin teimme yhdessä jotain niin ainutlaatuista ja hienoa, että lopputuloksena on ylpeyden, ilon ja surun kombinaatio. Kyyneleet, joita olen vuodattanut jo paljon ja joita on paljon vielä luvassa, eivät ole todellakaan negatiivisia! Ne ovat täynnä rakkautta.

Nyt on aika keskittyä muihin juttuihin. Täällä kotona se on melko vaikeaa, mutta huomenna suuntaan ensi viikoksi Rukalle! Keväälle on vielä luvassa toinenkin, toivottavasti vielä mahtavampi, laskureissu. Ja sitten onkin kesä!

Paras puoli ihmismielessä on mielestäni se, että voimme valita, mihin keskitymme milloinkin. Tulen varmasti vielä valitsemaan myös sen märinän, mutta valitsen jakaa mieluummin siistejä juttuja! Vaihteen vuoksi. Tahdon levittää hyvää ja olla myös itse iloinen. Se onnistuu varmasti paremmin jos keskityn iloisiin asioihin! Minun on tietysti myös kohdattava surut, jotta pystyisin elämään kokonaisvaltaisesti onnellista elämää. En kuitenkaan tahdo sääliä, sillä mieluummin päätin keskittyä olemaan ylpeä parisuhteesta!❤️

Olen tyytyväinen päätökseeni!