Skip to main content
Blogi

Turkulaisen Matka Jatkuu Helsingissä! <3

Tämä oli parasta Kalasatamassa! <3

Vähän yli vuosi sitten, päätin kokeilla miltä tämä Helsinki elämä oikein maistuu. No okei… muutin tänne vähän niinkuin naisen perässä, sillä tyttöystäväni pääsi Helsingissä sijaitsevaan kouluun, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että olen viihtynyt täällä! Siitä saan kiittää monia tahoja, joita en nyt ala luettelemaan, mutta olen varma näiden tahojen olevan pysyvästi läsnä myös uudessa Helsingin tukikohdassa.

Asunto, johon muutimme, ei todellakaan ole läheskään uusi, mutta meille uusi majapaikka!

Eräs viime kesän lenkki Mustikkamaalla…

Kävin Mustikkamaalla myös talvella lukuisilla, raikkailla, kävelyillä!

Asia, joka ei ole yhtä läheisesti läsnä tulevassa kolossa, on Mustikkamaan ulkoilualue. Olen viettänyt monta aurinkoista-, sateista-, syksyistä- tai aurinkoista- ja kesäistä kävelylenkkiä siellä! Rakastan tuota pikku saarta, mutta nyt on aika lähteä katsomaan seuraavaa saarta – Seurasaarta… 😉

Minulle tärkeää kodin ympäristössä on paitsi luonnonläheisyys ja liikunta mahdollisuudet, tottakai vaakakupissa painaa eritoten kulkuyhteydet, palvelut ja ystävät. Itse kodin täytyy olla rauhallinen, valoisa ja turvallinen. Asuttuani Kalasatamassa noin kaksi kuukautta, olin jo valmis ilmoittamaan, että nykyään en ole Stadilainen, olen Kalasatamalainen ja ennen kaikkea, olen Lumolainen.

Ja ai että se Kalasatamalaisen Lumolaisen elämä oli ihanaa!

Viime talvi ja lumi olivat lumoavia.

Talven edetessä tila Sompasaaren avannossa kävi varsin rajalliseksi, mutta vesi muuttui samalla sitäkin virkistävämmäksi!

Viime talvi oli hyvä. Ulkoilin, harrastin talvi-uintia ja hiihdin liian vähän. Toisinaan kävin kiipeilemässä ja salilla, Kiipeilyareenalla Redissä, kunnes selkäni alkoi oireilla, mutta taloyhtiömme pieni ja sitäkin pippurisempi sali, oli kokoajan aktiivisessa käytössä! Kyseinen koppi oli paras paikka päästää pihalle ylimääräistä energiaa, kun pääosa julkisista kuntoilu tiloista oli suljettu.

Kävin kiipeilemässä viime syksynä.

Mutta taloyhtiön sali oli päivittäisessä käytössä koko talven!

Enää minulla ei ole yhtä vaivatonta pääsyä salille, mutta aion pysyä vähintään samanlaisessa tikissä! Ja uintimahdollisuudet ovat edelleen oivat.

Minulla on oikeasti ihan kivaa! Ravistan vettä hiuksistani, jotta onnistuisin TÄSSÄ kuvassa… 😬

Kesällä Mustikkamaa tarjosi mahtavat treeni ympäristöt!

Talvella pääsin hiihtämään murtsikkaa saarella ihan kodin vieressä!

Olen myös tietoinen siitä, kuinka paljon olen vouhottanut tanssista hiljattain, mutta mainittakoon tanssisalin olevan nyt kävelymatkan säteellä. Olenhan nähnyt tanssin edut kuntoutuksessa jo melkein kaksi viikkoa, eli olihan se jo aikakin muuttaa kävelyetäisyyden sisään! Aurinko paistaa kaikkia hymyilyttää! 😛

Kävin viime viikolla sanomassa hyvästit hetkeksi! <3

Meriset maisemat Mustikkamaalla ovat jotain, mistä en saa tarpeeksi.

Isoisän silta. 100%

Helsingin Kahvipaahtimo ja Korjaamo ovat nyt niin pitkän matkan päässä, että nykyään FightBack kahvia täytyy kuluttaa kilon paketeissa!

Ehdin juuri ja juuri kirkkaalle kuutamo-uinnille läheiselle mattolaiturille. 😉

Muutto hoitui eilen omin voimin – sydämelliset kiitokset pakettiauton lainasta Mikone Wood!

Erityiset kiitokset myös Lumo kodit.