Skip to main content
Blogi

Selkä avaamassa silmiäni!

By 4.6.20191 syyskuun, 2020No Comments

Olen valittanut tarpeeksi, eli enää en tunne jatkuvaa kipua. Olen matkalla pääkaupunkiseudulle, jossa kiropraktikko Simo Poutanen laittaa kipeitä selkiä kuntoon ammatikseen ViaVital nimisellä kiropraktiikka klinikalla. Simo lupasi katsoa selkääni ja koska tahdon löytää joka tilanteesta hyvät puolet, minut täyttää kiitollisuus. Vitsi miten monesta lähteestä olen saanut vinkkejä!

Syväkyykky on eräs mieluisimmista asennoista alaselkäni mielestä!
Aloimme etsiä syviä keskivartalon lihaksiani jo viime viikolla.

Aivovammani johdosta käyn säännöllisesti fysioterapiassa ja olemme aivojeni sijaan keskittyneet selkäni hoitoon viimeiset kerrat. Nostin tuossa taannoin pikku äläkän, kun Kela ei tahtonut enää maksaa fysioterapiaani. Käyn nyt fysioterapiassa TYKSin maksusitoumuksen turvin ja olen TYKSille kiitollinen! Olemme keskittyneet varsinkin syviin vatsalihaksiin, joiden pitäisi tukea kipeää alaselkääni. Olen maininnut aivovammasta johtuvista puolieroista vartalossani ja niiden tasaaminen on tapa, jolla aion saada selkäni kuntoon!

Tämä on myös tapa, jonka olen jo aloittanut ja joka saa vatsani tuleen! Tiedän kuitenkin, että niitä pitää tehdä ja selkä sai silmäni auki. Elin tähän asti tunnelissa, jossa halusin oppia vain uutta. Nyt ymmärrän, että kerran olen päässyt näin pitkälle, on tästä nyt kunnosta syytä huolehtia. Olen valmis tekemään kovasti töitä voidakseni pysyä kondiksessa. Kaikkein hienointa on se, että monet ovat valmiita auttamaan minua tässä!