Skip to main content
Blogi

Ryhdikäs mies – rikkinäinen selkä

By 23.5.20191 syyskuun, 2020No Comments

Olen pitänyt itseäni ryhdinkäänkö. Olen myös luullut pääosin säästyneeni selkävaivoilta. Selkäni kyllä vaivasi minua toisinaan jo vuosia sitten lasketteluaikoina, mutta kipu on aina mennyt ohi lyhyelläkin levolla. Nyt selkäni on taas kenkkuillut jo pari kuukautta, ja tämä vaiva on omituinen. Tämä vaatii toimia.

Mielestäni ryhdissäni ei ole vikaa.

Olrn kuntouttanut itseäni pää kolmantena jalkana, ollen tyytyväinen siitä etteivät mitkään liikkeistä ole rasittaneet selkääni erityisesti. Jotkin liikkeet ovat jopa tuntuneet auttavan. Tämänhetkinen työni on suurelta osin autossa istumista ja tämä EI sovi kipeälle selälle. Istun parhaillaan matkalla Joensuusta kotiin Turkuun ja oloni on epämukava.

Mutka selkärangassani on vihdoin kipeytynyt.

Olen taas valmis kääntymään ammattimaisen avun puoleen vasta vähän liian myöhään. Tai noh… olenhan käynyt säännöllisesti fysioterapiassa, mutta en ole suostunut valittamaan selkäkivustani, sillä aivoni ovat mielestäni paljon arvokkaammat. Tahdon keskittyä niiden parantamiseen. Mutta entäs jos selän vaivat estävät kuntoutuksen?

Vaikka olen henkeni velkaa lääkäreille ja minun pitäisi luultavasti mennä lääkäriin, tahdon siirtyä suoraan parantamisvaiheeseen. Koska liikkeet joita olen tehnyt, eivät selvästikään ole auttaneet, pitää keksiä jotain muuta. Ystäväni suosittelevat osteopaatin puoleen kääntymistä. Mistä löydän minulle sopivan osteopaatin?