Skip to main content
Blogi

Puhdasta nautintoa

By 2.12.20181 syyskuun, 2020No Comments

Kulunut viikko on ollut mahtava, ainakin puoliksi. Tuntui siltä, että sain paljon aikaan maanantaina, tiistaina ja viikko huipentui keskiviikkoon, jolloin esiinnyin ensin Tampereella yritykselle, sitten kahdelle koululle ja palattuamme Turkuun, ryhmä lääkis- ja fysioterapia opiskelijoita kävi tutustumassa FightBack tilaan. Torstai ja perjantai menivätkin sitten läpi aivan puoliteholla, tuntui kuin olisin ajanut lyhyillä valoilla. Onnistuin touhottamaan kaikenlaista ja eritoten halusin tehdä kaikkea, mutta en vain saanut aikaiseksi motivoida itseäni loppuun asti. Jos teinkin jotain, se piti aloittaa väkisin. Ihan hauskaa touhuaminen oli, mutta henkisesti raskasta. Meinasin toistuvasti polttaa päreeni – itseni kanssa! Varmaankin myös edeltävä viikonloppu painoi harteilla melko raskaana, oikeastaan en ymmärrä miten ihmeessä onnistuin nollaamaan pääni alkuviikkoon! Mutta edeltävässä viikossa oli myös jotain todella siistiä.

Sain siistit uudet FightBack x Pure Waste paitojen samplet käsiini! Rakastuin paitoihin ja nyt ne löytyy täältä: http://fightback.mycashflow.fi/product/131/valkoinen-t-paita–fightback-x-pure-waste

Saimme pienen erän pitkään haluamiani Pure Waste x FightBack paitoja (college & T-paita) ja näihin paitoihin olen todella tyytyväinen! Pure Waste valmistaa tekstiilijätteestä lankaa, josta valmistetaan jälleen kankaita, neuloksia ja niistä vaatteita ja asusteita. Minun korviini, tämä kuulostaa siltä, että Pure Waste on kuin tekstiilijätteen FightBack. He tuottavat ylijäämä jätteestä vielä jotain hienoa jolla on arvoa! En tahtoisi heittäytyä heidän myyntimiehekseen, mutta vaatteet ovat ainakin oman kokemukseni mukaan myös todella mukavia ja laadukkaita. Ainakin näkemäni tuotteet ovat olleet pirun siistejä! Paidoissa, myös FightBackin valkoisessa T-paidassa voi olla pieniä epätasaisuuksia värissä, mutta nämä ovat todella huomaamattomia ja ainakin minun mielestäni ne antavat paidalle aidon vaikutelman! Molempien paitojen niskassa on pisara-logo, jossa lukee ”Pure Joy Of Saving Water”, veden säästämisen puhdas nautinto. Minulle paitojen valmistuksen ympäristöystävällisyys on suuri asia siksi, että pyrin kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän toimillani. Tahtoisin vielä keksiä keinon tuotteiden rahti päästöjen  nollaamiseksi!

Puhdasta nautintoa <3

Näin joulukuussa kaiertue-elämäni helpottaa ja saan keskittyä edes vähän paremmin siihen, mikä on minulle vielä tärkeää, eli kuntouttamaan itseäni. Perustin FightBack firman vuosia sitten kuitenkin auttamaan paitsi minua takaisin jaloilleni onnettomuuteni jälkeen, eritoten myös kohtalotovereitani. Sitä mukaa, kun olen päässyt parempaan kuntoon, voin pikkuhiljaa lisätä asioita joihin keskityn. Myös minä tahdon tehdä jotain hyvää toisille näin joulun aikaan ja minulle on tullut pari aika mielenkiintoista ehdotusta ja ideaa! Niiden toteuttaminen toisi minulle lisää puhdasta nautintoa!

Törmäsimme ystäviimme Eeviin ja Teemuun eilen lounaalla. Pyysin Eeviltä ammattilaisen opastusta uuden paidan kuvauttamiseen… Ruoka-annokset ovat vain rekvisiittaa.