Skip to main content
Blogi

Pitäydy Liikkeessä

Tekeminen on siistiä! Hauska tekeminen on hauskaa, merkityksellinen tekeminen on mielekästä ja tylsäkin tekeminen pitää sinut liikkeessä. Vierivä kivi ei sammaloidu.

Fyysinen tekeminen – urheilu sen monissa muodoissa – on lempi puuhaani. Silloin, kun en syystä tai toisesta saa liikkua, kuten flunssan vuoksi nyt, tuntuu kuin peukalo olisi keskelle kämmentä!  Oikeastihan tämä on kuin lomaa – kerrankin saan olla tekemättä mitään! Mutta kun olen tekijä. Ainakin tahtoisin olla tekijä, ja tekemällä oppii. Haluan oppia!

Tämä on kuitenkin huikea mahdollisuus lukea kirjoja, sillä tahtoisin lukea paljon, mutta en koskaan ehdi.

 

 

Lopettelen tällä hetkellä kirjaa ”Atomic Habits” ja tuo kirja on huikea. Siinä opastetaan, kuinka kuka hyvänsä voi muuttaa elämänsä positiiviseen suuntaan – saavuttaa täydellisen elämän hallinnan – takertumalla säännöllisiin tapoihin. Kirja on ollut todella inspiroiva ja hyvä! Aion lukea sen vielä uudestaan silloin, kun olen terve ja pääsen oikeasti toimimaan, kuten kirja neuvoo. Toisaalta, elämässäni on juuri tällä hetkellä tilanne, jossa saan aikatauluttaa menot melkolailla täysin oman mieleni mukaan ja teen sen melkein aina vasurilla. 

Aion tukeutua säännöllisiin tapoihin viimeistään silloin, kun minun pitää oikeasti kasvaa aikuiseksi! Nyt aion kuitenkin tervehtyä asap ja saada itseni liikkeelle.💪🏼

WOHOO! Sain vedettyäni itseni ylös! Terv, Pekka 33v.
Oikeasti treenini tukeutuu vahvasti juuri tapoihin, mutta olen onnistunut jotenkin rakentamaan ne tekemisen sisään.