Skip to main content
Blogi

Parasta kesässä! :P

By 30.5.20171 syyskuun, 2020No Comments

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet minulle vaikeat. En aio kuitenkaan marista niistä teille nyt, sillä nyt aion hehkuttaa teille sitä, mikä on mielestäni parasta kesässä!

Joku teistä saattaa jo tietääkin, että tykkään urheilla ja liikkua. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Minä RAKASTAN urheilla, liikkua ja pitää hauskaa! Mielestäni parasta kesässä on se, että luonto on kauneimmillaan, ulkona tarkenee olla pelkästään shortseissa ja T-paidassa, sekä valoisat päivät!  Nautimme eilen Turun alku-kesän antimista tyttöystäväni kanssa. Kävelimme Turun Urheilupuistoa kiertävää Karikon lenkkiä, pysähtelimme eri treeni paikoille, joissa minä roikuin leuanvetotangoista (saadakseni vasemman käteni toimimaan paremmin) ja tämän jälkeen, kävelimme kaupunkiin!

Vasemman käden varassa pitkään roikkuminen on raskasta, vaikka kädessäni on nahkainen lenkki helpottamassa otteeni pitävyyttä. En siis ehkä olekaan täysi apina!

Kehitykseni on mielestäni jatkanut kehitystään. Parasta siinä on se, että nykyään vain käveleminen tuntuu mukavalta! Näistä tunnelmista on todella hienoa  näyttää teille pikku video, jonka nappasimme eiliseltä lenkiltä: