Skip to main content
Blogi

Pallo meni koloon – eiköhän juosta!

Viimeiset kaksi päivää ovat olleet raskaita ja nyt yritän kannustaa itseäni. Järjestimme tiistaina ensimmäisen FightBack Golfin ja päivä sujui mahtavasti, vaikka en osunut palloon läheskään tarpeeksi hyvin! Sain vyölleni kuitenkin jokusen ihan OK osuman ja ne kahlitsevat minut mailan varteen. Sijoituin päivän kisassa pilviä hipovan tasoitukseni ansiosta toiseksi, joten kai se ihan ok meni. Varsinkin treeni sessio kisan jälkeen rangella oli huikea. Sain neuvoja golf ammattilaiselta nimeltään Kalle Samooja, ja uskomatonta oli, että Kallen tarvitsi vain katsoa lyöntiäni ja kaikki meni nappiin! Löin kolme päivän parasta drivea putkeen ja Kalle lähti paikalta päätään pudistellen…

Minä käännyin maila ojossa sopertaen ”En mä nyt oikeesti oo näin hyvä…”

Kallen valvova silmä oli maaginen!

Nyt kun saatiin tiistain henkilökohtaiset fiilikset pois alta, niin voidaan puhua tärkeistä asioista! Seuraava pätkä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Erityisgolfareita, joille järjestetään Suomessa todella vähän tapahtumia, oli tullut paikalle ympäri maata ja heidän olemuksestaan välittyi kultaakin kalliimpi ilo. Tarjosimme osallistujille tapahtuman jälkeen huippuluokan valmennusta. Tällaisen mahdollistaminen on minulle mittaamattoman arvokasta.

Sain eilen vielä vierailla HCP ry:n erityisesti aivovammaisille suunnatulla leirillä Kanava golfissa ja vierailu sujui mahtavasti. Sain myös monta hyvää lyöntiä! Ennen lähtöä minua haastateltiin HCP ry:n lehteen ja yksi kysymys jäi vaivaamaan minua todella: ”Aivovammaisia ihmisiä pidetään pilalle menneinä vammansa vuoksi. Mitä kannustavaa sinä haluaisit sanoa kaikille?” En kirjoita koko monologiani tähän pikku blogiin, mutta mielestäni jokaisen on tärkeää pyrkiä tekemään niitä asioita, jotka itse kokee tärkeiksi – oli aivovammaa tai ei. Ymmärrän, miten raskasta on, jos sinua syrjitään vammasi vuoksi, mutta mielestäni isoimmat ongelmat ovat niillä syrjivillä osapuolilla.

Sain Kanava golfissa lisää huikeaa valmennusta!

On aika siirtyä golf kentän rauhallisuudesta Turun jokirannan riemukkaaseen tunnelmaan ja vaihtaa golf kengät lenkkareihin! En malta odottaa sitä, että FightBack yhteisö kokoontuu taas jokirantaan. Olen itse tehnyt jo jos jonkin näköisiä lenkkejä – 2,7-22,6 km mittaisia matkoja – tämän vuoden lenkin pituus on vielä mysteeri. Pääasia on hyvä fiilis ja että moni tulee ulos juoksemaan tai kävelemään – liikkumaan yhdessä!

Kaksi päivää!🤩

Minä olen saanut liikunnalta itse niin paljon, että olen varsinkin viime vuosina kokenut yhä vahvemmin tehtäväkseni pyrkiä levittämään tätä liikunnan ilosanomaa. Huomenna on 32v syntymäpäiväni ja toivon, että lauantaina paistaa aurinko ja meille tulee mahtava tapahtuma! 🌤  Vielä mahtuu mukaan ja tyyli on täysin vapaa!🏃😜 Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/FightBack_Run_2022_5243