Skip to main content
Blogi

Omat valinnat

Menin työntämään oman lusikkani soppaan, joka ei varsinaisesti ole omaa erikoisalaani. Sain viime viikolla rokotteen tätä viheliäistä pandemiaa vastaan ja jaoin tiedon sosiaalisessa mediassa. Miksi tein sen?

Käsittääkseni sosiaalisenmedian tarkoitus – ainakin minulle – on jakaa tekemisiä seuraajien kanssa. Rokote oli sinänsä merkittävä asia minulle, joten jaoin kokemuksen julkisesti. Vaikka tiesin, ettei rokote ole kaikkia varten, päätin näyttää, että minua varten se oli.

Olen suhtautunut rokotteisiin melko kriittisesti, niin kuin mielestäni kaikkien tulisi, mutta lopulta, esimerkiksi ennen Kenian matkaa, tein rationaalisen ratkaisun. Rokotteet ovat kuitenkin pelastaneet miljoonia ihmishenkiä. Ennen pahamaineista COVID-19 rokotetta, tutkin tietysti myös netin infoja, ja vaikka tietoa löytyi paljon, en saanut siitä, kuin pääni enemmän sekaisin! Lopulta luotin melko sokeasti siihen, mitä lääkäri veljeni, ja melkein lääkäri veli, sanoivat. Tiesin, että jotta pandemia saadaan kuriin, on mahdollisimman monen otettava rokote ja minulla oli vahva luottamus omaan rokotteen sieto kykyyni. Kehooni on laitettu vaikka mitä aineita aiemminkin ja olen vielä hengissä! Olen syönyt ja juonut vaikka mitä tuotteita, joissa on ollut pitkä lista lisäaineita, joiden todellisista vaikutuksista terveyteeni minulla ei ole hajuakaan. Ja olen melko varma, etten edes ole yksin.

Eräs jalo sielu jakoi tämän huikean kuvan Facebook postaukseeni ja se paitsi naurattaa minua, vaikuttaa surullisen todelta…

Ymmärrän kuitenkin varsin hyvin, etteivät kaikki ota rokotetta. Toisilla syy on terveydellinen ja toisille rokote on yksinkertaisesti tarpeeton. Minulla ei ole mitään tarvetta yrittää ympäri puhua ketään teistä piikittämään itseään! Minulla on edelleen tarve kuntouttaa itseäni minkä kerkeän, ja tänään, olen painanut koko päivän otsa hikisenä.

Kun terapiaan tulee jo aluksi näin hikisenä, on onnistuminen taattu! Ei vaan, hetkinen… Ei se ehkä mennytkään niin!😳

 

Rykäisin aamu treenin jälkeen näpsäkän 30min hölkän fysioterapiaan, joka oli taas tänään melko hikinen. Paitsi, että terapiakeskukseen oli ilmestynyt ratsastus terapia laite, ja löysin yllättävän helposti sisäisen rodeoklownini!

 

Olen ihan sinut sen kanssa, että kerroin omasta rokotuksesta, mutta nyt sen voi unohtaa. Hiio-hoi ja kohti uusia seikkailuja!🤠