Skip to main content
Blogi

Olen Mustikkamaalainen!

200m kotiovelta, sillan yli, ja avot! Sain kiertää Mustikkamaan lenkkiä eilen pikku Luken kanssa, ja Luke muuten on aivan mahtava veijari.

Olen aina rakastanut mustikkaa ja lähestulkoon kaikkia mustikasta tehtyjä pöperöitä. En luettele niitä, mutta tiedätte mistä puhun! Siksi mielestäni, onkin aika satumaista saada asustella ihan Mustikkamaa- nimisen saaren vieressä. Enhän minä nyt oikeasti mikään Mustikkamaalainen, tai mikään muukaan, kuin ehta turkulainen! Mutta nämä ovat mielestäni Kalasataman parhaita puolia.

Parasta Mustikkamaassa taas, ei ole vain saaren nimi, vaikka onhan se kyllä ehdottomasti plussaa… vaan saaren huikeat ulkoilu aktiviteetit!

Saarta kiertää parin kilometrin mittainen pururata, jonka varrella on muutamia liikunta, ulko-salitreeni aparaatteja ja leuanveto-tankoja. Tämä johtaa yhtenään siihen, että kun lähden tuolle parin kilometrin päivä lenkille, niin treeni tulee siinä samassa! Ja tämänkin kakun päällä on makea kirsikka, tai vaikka kyseinen kirsikka onkin melko suolainen. Se on raikas meri-ilma, josta saa nauttia koko lenkin läpi. 😛

Ulkoilmaa rakastavana nuorena kollina, korvaan mieluusti sali-treenit useasti ulko-treeneillä jos ei sada, ole liian kylmä ja jos päällä ei ole ulkonaliikumiskieltoa.

Voisin lässyttää teille lenkeistäni vaikka mitä, mutta en halua vain puhua puuta heinää, joten lisään teille pari kuvaa ja videon yhdestä lempi liikunta-paikastani lenkin varrelta! En kehtaa lisätä enempää kuvia Lukesta, sillä hänhän lakaisi kaikkien harjoitus-spottien maan kehollani…