Skip to main content
Blogi

Nyt on kiire!

By 20.1.20191 syyskuun, 2020No Comments

Olen kuullut sanonnan ”silloin pitää takoa, kun rauta on kuumaa”- varmaan tuhansia kertoja. Sanonta on yleensä vain vertauskuva, sillä hyvin harvat enää oikeasti takovat. Minulle sanonta tarkoittaa pääasiassa kolmea asiaa: 1. Kuntouta itseäsi niin paljon, kuin mahdollista, niin kauan kuin se hyödyttää sinua itseäsi. 2. Tee niin monta esiintymis keikkaa, kun vain jaksat ja puhu niin kauan kuin tiedät, että sinulla on annettavaa yleisöillesi. 3. Jaa tarinaa myös sosiaalisessa mediassa, lehtijutuissa ja TV:ssä ym. foorumeilla, niin kauan kun koet inspiroivasi ihmisiä.

Keskiviikkona otimme kuvia erään media-alan opiskelijan lehtijuttuun!

Nämä asiat ovat olleet mielessäni paljon, vaikka minun täytyykin toisinaan keskittyä kuntouttamaan itseäni. Voin antaa itsestäni kuitenkin paljon enemmän loppujen lopuksi, jos pidän itsestäni, ja varsinkin kunnostani hyvää huolta! Kehon ja varsinkin mielen huoltoon kuuluu myös lepo, mutta silloin pitää takoa, kun rauta on kuuma. Toisin sanoen lepään sitten, kun rauta ei hehku!

Sain kunnian osallistua mukaan juhlimaan 90-vuotiasta Penttiä. Onneksi olkoon! Lausuin tietysti myös Pentille muutaman sanan.

Ja illalla pidin avoimen esityksen – kiitos Nakkila!

Viime päivinä rauta on kuitenkin hehkunut kirkkaana. Torstaina minulla oli kaksi esitystä Nakkilassa (kouluille & avoin kaikille). Perjantaina hoidin sekä treenin, että sain kunnian esiintyä illalla Norssi klubille. Esiintyminen meni aivan okei, vaikkakin eräs yleisön edustajista pyörtyi. Lauantaina esiinnyin kahdesti eräässä koulussa, osallistuin rakkaan isotätini miehen Penan 90-v. juhliin ja kävin vielä esiintymässä eräälle yritykselle päivän päätteeksi. Illalla maistui pizza, sauna ja pakkanen parvekkeella! Päivän jälkeen päällimmäisenä mielessä on kiitollisuus. Kiitollisuus siitä, että voit nukahtaa hymyssä suin, onnellisena, mega-kiireisen päivän jälkeen, niin voin sanoa että minulla menee hyvin!

Ilmapiiri Norssi Klubilla oli katossa! Eikä vähiten näiden maukkaiden jalokalojen vuoksi.

Perjantai-ilta.

Tämä lauantai alkoi Puropellon koululla.

Mutta ei suinkaan päättynyt siihen!

Sain kunnian osallistua mukaan juhlimaan 90-vuotiasta Penttiä. Onneksi olkoon! Lausuin tietysti myös Pentille muutaman sanan.

Ensi viikko on taas kohtuu kiireinen. Toisin sanoen en ehdi panostamaan kuntoutus harjoituksiin läheskään tarpeeksi aikaa, joten lähden tänään, sunnuntaina, hoitamaan homman! Illalla käväisen vielä Hirvensalossa laskettelemassa, jos vain mitenkään kerkiän. Olen jo myöhässä treeneistä – nyt on kiire!