Skip to main content
Blogi

Mitä teen ja MIKSI?

By 23.7.20181 syyskuun, 2020No Comments

Kävimme Sieravuoressa viime viikolla ja pääsin ensimmäistä kertaa vesijetin puikkoihin!

Kokeilin SUP-lautailua ensimmäistä kertaa jo vuosia sitten ja tässä huomaa kehityksen! Sitä on tapahtunut paljon 🙂

Sain lomailla koko helteisen viime viikon! En siis treenannut, ainakaan kuntoutus mielessä. SUPpailin, hypin trampoliinilla ja uiskentelin! Uskoisin jokaisen näistä kolmesta aktiviteetistä olevan hyväksi minulle. Ainakin ne ovat hauskoja! Tämän viikon aloitin melko aikaisin tänään, sillä heräsin taas ennen viittä ja menin parvekkeelle tekemään hengitysharjoituksia. Heti aikaisen, viileän ja raikkaan aktiivisen aamun aloitukseni jälkeen, tuli taas kuuma.

Näin kauniiseen aamuun kelpaa herätä, ravistaa unihiekat pois silmistä ja lähteä rokkaamaan! Mutta jos ollaan aivan rehellisiä, niin menin vielä nukkumaan pariksi (muutamaksi…) tunniksi…

Paavo Nurmi Stadion on kuin pätsi tällä helteelllä! Minulle tuli hiki jo tämän kuvan ottamisesta.

Tahtoisin sanoa tähän loppuun jotain, minkä olen halunnut sanoa jo aiemmin, mutten ollut vielä valmis siihen. Kirjoitin hieman yli vuosi sitten ”https://www.fightback.fi/yksi-ovi-sulkeuutuu-kohti-uusia-mahdollisuuksia/” tekstin, jossa puin VASA Concept nimisen kuntoutuksen vaikutuksia taipaleellani. Teksti oli mielestäni erittäin totuuden mukaisesti, reilusti ja neutraalisti kirjoitettu, mutta johti aivan hirveään soppaan! Soppaan, jossa sain uida korviani myöten. VASA Conceptin toiset suomalaiset harjoittajat kokivat tekstin erittäin loukkaavana ja tämä johti siihen, että teksti käännettiin englanniksi Rajul Vasalle. En tiedä minkälaisen käännöksen hän on lukenut, mutta varmaan jotain melko hirveää, sillä korviani punottaa vielä yli vuosi tapahtumien jälkeen.

 

Jaoin tekstin Facebook sivullani ja kommentit, joita linkki keräsi aika liudan, olivat kaikki minun puolellani, mutta eivät kaikki ymmärrettävästikään perustuneet faktoihin. Tekstin kirjoittaminen tuossa tilanteessa, imi minusta valehtelematta kaikki mehut, enkä rehellisesti sanoen kokenut tehtäväkseni tuolloin alkaa puolustelemaan VASA Conceptia. Enkä todellakaan alkaa pätemään ihmisille, jotka hyvää hyvyyttään tunsivat myötätuntoa minua kohtaan! Juuri niin minun olisi kuulemma kuitenkin kuulunut tehdä. Koska en tehnyt tätä, kaikki työni VASA Conceptin hyväksi pyyhkiytyi muka pois.

 

Nyt olen jatkanut harjoituksia yksikseni, välillä yhteisissä treeneissä FightBack tilassa, ja täytyy sanoa, että tämä treeni tuottaa tulosta! Tykkään tuloksista, joten harjoitukset saavat luvan jatkua! 😉 Tahdon vielä kerran kiittää kaikesta avusta jota olen saanut ja unohtaa menneet.