Skip to main content
Blogi

Miksi jäin henkiin?

By 27.3.20191 syyskuun, 2020No Comments

Miksi kirjoitan tätä ja miksi ylipäätään olen täällä? Olemme jännän äärellä. Kysymys, joka mietityttää ehkä meitä kaikkia on, miksi me, koko ihmiskunta, olemme täällä? Mikä on kaiken tarkoitus?

En osaa kertoa teille vastausta tuohon kysymykseen, mutta voin kertoa mietteitä omasta eloon jäännistäni.

Rationaalisesti ajatellen syynä oli se, että vaikka kaikki todennäköisyydet olivat minua vastaan, niin niin ensihoito Ylläksellä ja matkalla sairaalaan, kuin lääkärit aikanaan Oulussa, tekivät työnsä erinomaisesti. Olen koko joukolle tästä ikuisesti kiitollinen! Myös oma silloinen fyysinen kuntoni salli sen, että pystyin todella taistelemaan hengestäni. Olin kehittänyt koko ruumiiseeni erinomaisen verenkiertojärjestelmän. Onnettomuudessa oli kuitenkin jotain outoa.

En ole ikinä uskonut erityisen vahvasti kohtaloon, enkä osaa rehellisesti sanoa vieläkään uskovani että tämä oli ennalta suunniteltua, mutten enää osaa myöskään kieltää kaikkea. Kykenin selättämään lääkäreiden ennusteen toisensa jälkeen, siihen asti, että päätin itse tehdä oman parhaani ja katsoa, mihin se tulisi minut viemään. Olen koettanut jos jonkinlaisia keinoja itseni parantamiseen, mutta siivilä jonka läpi olen apukeinoja suodattanut, on silti ollut tiukka. Siivilä vain tiukkenee kokoajan kuntoni parantuessa, sillä minua pelottaa tehdä mitään ylimääräistä ja kehitykseni kannalta riskialtista. Teen riskialttiita toimia vähintään tarpeeksi muutenkin, mutta ne ovat hauskoja!

Voisin vain tyytyä pitämään hauskaa itsekseni, mutta tahdon tehdä enemmän. Miksi en tekisi kaikkea voitavaani? Minulle on avautunut uskomattomia mahdollisuuksia, joiden kautta voin auttaa niin yksilöitä kuin suurempiakin massoja, sekä Suomessa, että maailmanlaajuisesti. En ole kokenut mitään valaistumista, enkä yritä väittää toimivani jonkin suuremman tarkoituksen hyväksi. Teen yleensä vain parhaani ja se riittää moneen.

Yrittäjän tehtävä on voiton maksimointi tuloksen kautta, tiedän tämän. Olenhan yrittäjä itsekin, vaikka en mielestäni ehkä oikein sovi yrittäjän saappaisiin. Olen käynyt läpi jotain sellaista, joka on sekoittanut koko maailmankuvani. Tahdon tehdä pelkästään hyviä juttuja, niin yrittäjänä, kuin vapaallakin. Olen myös saanut onnekseni tavata mahtavia ihmisiä, joilla on ollut samankaltaiset tavoitteet kuin minulla! Yksin en pystyisi mihinkään merkittävään. Yhdessä pystymme rokkaamaan! Saa nähdä, miten kovaääniseen konserttiin tulemme vielä taipumaan… 😉

Tahdon jakaa eritoten inspiraatiota ja auttaa meitä jokaista löytämään oman potentiaalinsa. Etsin sitä yhä edelleen itsekin, sillä uskon pystyväni vielä vaikka mihin! Olen voinut löytää varsinkin fyysiset rajani jo monesti, mutta ne tuppaavat siirtymään aina hiukan eteenpäin. Tahdon takaisin ja olen valmis taistelemaan sinne päästäkseni. Nyt tosin olen mielestäni jo pisteessä, jossa ei tarvitse enää taistella. Pystyn tekemään kaiken lähes aina jo ilon kautta! 😉

Olen saanut itse jostain voimaa, jolla jaksan ja pyrin jakamaan sitä myös muille. Tai oikeastaan uskon, että meissä jokaisessa on valtavasti voimaa! Meidän pitää vain löytää se.

Olen löytänyt voimaa positiivisesta asenteesta ja positiivisuus on hauskaa!