Skip to main content
Blogi

Mihin suuntaan?

By 20.5.20191 syyskuun, 2020No Comments

Tämä päivä on huikea! Olen pystynyt tekemään paljon asioita, joista nautin. Olen kuntoillut tavalla, joka tuskin olisi tullut minulle ominaiseksi jos en ikinä olisi loukkaantunut/vammautunut/lyönyt päätäni, mutta jonka tunnen jo huiman edistykselliseksi! Saadessamme idean FightBack:istä noin seitsemän vuotta sitten tilanteeni oli toinen. Vaikka minulla mielestäni oli kaikki avaimet menestykseen, seisoin huteralla pohjalla. Jotenkin onnistuin kampeamaan itseni kuitenkin tähän ja olen siitä äärettömän kiitollinen jokaiselle, joka on minua auttanut. Te tunnistatte itsenne <3

Nämä herkut saavat paitsi mahani täyteen, myös hymyn huulilleni!

Jotka seuraavat yhtään tarinaani Instagram:issa ovat huomanneet, että olen viime aikoina ruokaillut hyvin aktiivisesti Powau- nimisessä ravintolassa. Kävin siellä tänäänkin ja rakastan sitä paikkaa, koska syödessään siellä saa paitsi mahansa täyteen, myös oikeasti hyvän olon. Rakastan tätä oloa, ja tahdon jakaa tätä. Pyrin jo nyt FightBack:in kautta auttamaan monia huonompiosaisia tässä maailmassa ja seuraavaksi tahdon auttaa kaikkia saamaan tällaisen fiiliksen! Aion lähteä osaksi Powau:ta ja toivon, että Powau avaa myös FightBackille uusia ovia.

🌞👋 
🌞👋
🌞👋
🌞👋

Powau tulee keskittymään ruuan lisäksi tulevaisuudessa myös liikuntaan, ja siinä FightBack astuu kuvaan. Tähän asti FightBack on auttanut aivovammautuneita, syöpää sairastavia lapsia ja ainakin pyrkinyt auttamaan jokaista levittämällä positiivista asennetta, jonka voimaannuttamana on mahdollista saada itsestään irti ihmeitä, ainakin lähtötasoon verrattuna. Jotta FightBack voisi tulevaisuudessa auttaa vielä useampia, sen pitäisi kyetä olemaan hyödyksi kaikille. Tahdon mahdollistaa hyvän fiiliksen mahdollisimman monelle! Me kaikki tarvitsemme positiivista asennetta, ja minulla on aika hyvä käsitys siitä, miten hyvän fiiliksen voi löytää. Tahdon tuoda mukaan uuden suunnan.

🌞👋

Kuvissa teen erästä monesta aurinko tervehdyksestä ja tämä treeni toi minulle hyvän mielen. Jooga on eräs yksinkertaisista, kivoista ja hyvin monelle mahdollisista liikuntamuodoista. Jooga on jo ollut osana FightBack:iä, mutta tahtoisin levittää FightBack liikuntaa yhä laajemmalle yleisölle. Jooga ja erilaiset peruskunto-liikkeet, joita minäkin voin jo tehdä, sopivat mielestäni jokaiselle. Tahdon, että FightBack voimaannuttaa meitä kaikkia!