Skip to main content
Blogi

Mä vaan vedin – nyt pääsen uuden alkuun

Koko uuden elämäni – kaikkien näiden kuntoutus vuosien ajan – mottoni on ollut ”mä vaan vedän”! Olen miettinyt paljonkin, että miten noin yksinkertainen sanapari onkaan voinut toimia näin hyvin?

Mielestäni parasta vain vetämisessä on se, että se on aitoa. Tein vuosia kaiken parhaani mukaan, niillä taidoilla, jotka olin kerännyt pääosin ennen loukkaantumista ja se riitti minulle. Tottakai lisää jännitystä toi se, että kaikki piti ensin opetella uudestaan. Olen pystynyt kuntouttamaan ja hoitamaan itseni tilanteeseen, josta varmaan kukaan ei olisi osannut kesällä 2010 edes unelmoida. Olen tästä kiitollinen ja niin fiiliksissä! Nyt on aika tehdä jotain uutta. Nyt on aika kääntää sivua vähintään henkisesti.

Vaan vetäminen oli yksinkertaista. Se oli toisinaan tosi rankkaa, mutta kun tiesin mitä teen, tulokset tuntuivat varmoilta. Tai jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin edes minä itse en aina ole tosiaankaan tiennyt, mihin olen ryhtynyt. Olen vain toivonut parasta. Ja niin aion tehdä nytkin – kerta toisensa jälkeen.

Onneksi minun ei täydy aloittaa nollasta – minulla on rinnallani valtava joukko ihmisiä, joiden tukeen luotan. Tämä kuitenkin on kaksi suuntainen tie – olen todellakin valmis antamaan myös takaisin. Tahdon tehdä niin paljon hyvää, kuin minusta irtoaa ja jotta voimat eivät vieläkään loppuisi kesken, pitää suunnitella.

Olen onnistunut runttaamaan itseni kuvainnollisesti ”läpi harmaan kiven” joka muuten oli ensimmäisten puhe-esiintymisteni otsikko. Se oli ennen FightBack ajatuksen syntyä. Olen valmis toimimaan uudella tavalla, joka tavallaan alkoi jo ennen, kun idea ”LoveBack” oli uusi.

Jotta uutta voisi tehdä kestävällä pohjalla, pitää perustukset valaa huolella. Olen keskittynyt perustusten valamiseen, jotta pian, kun on aika mennä, voidaan taas vetää täysillä!

Toivottavasti en joudu enää tilanteeseen, jossa mä vaan vedän, on ainoa vaihtoehto, mutta olen todella kiitollinen niistäkin vuosista! Ne vuodet ovat olleet mukana tekemässä musta mua. En tiedä onko seuraava askel kaksin-, vai kolminkertainen, mutta työnnän sen täyteen positiivisuutta ja rakkautta!

”Epävarma uusi” vuosi on vaihtunut super jännään tulevaisuuteen. Tunneäly juttujen ja ympäri Suomea jatkuvien esiintymisten lisäksi, pääsen mäkeen Rukalle ensi viikolla! 😋

Pääsin kokeilemaan uusia suksia rinteessä Sappeella.

Suksien puuteri-ominaisuuksia kokeilin Helsingissä, ”jäte-kukkulalla” jo viime vuoden puolella.

Nyt sukset odottavat Rukaa! Ja olen nähnyt ystävieni videoista, että myös Rukalla on pehmeää lunta!🤪

Tämänkin talven loska-kiintiö alkaa olla jo täysi! 😅

Ps. Korona vuosien epävarmuus ja harventuneet esiintymiset ovat saaneet minut rakastumaan puhumiseen vielä uudella tasolla!

Näitä lisää kiitos! 😛 Tämä on syys-lukukauden viimeisestä esiintymisestäni.