Skip to main content
Blogi

LinkedIn

Sain esiintyä tänään joukolle maamme johtavia lääkäreitä ja hoitajia HUS:ista. Esiinnyin Microsoft Teamsin välityksellä, joten olisin voinut valita eri maisemia taustalle, mutta päätin esiintyä realistisesti omasta keittiöstä käsin. Ajat ovat kovia, mutta niin olemme mekin!

Luulen, että esitykseni vangitsi kuulijoiden huomion.

Moni yleisön edustaja kertoi liikuttuneensa esityksestä ja eräs neurokirurgi, sai myös minulle tipan linssiin. Hän kertoi olleensa yhteydessä ystävänsä Peten kanssa keväällä 2010. Joku Peten kuvausryhmästä, nuori laskettelija nimeltään Pekka, oli kaatunut vakavasti. Neurokirurgi ei ollut voinut antaa tuolloin paljoa toivoa, eikä hän olisi kuulemma mitenkään voinut uskoa, kuulevansa  tämän saman nuorukaisen tarinan, hänen itsensä kertomana n. kymmenen vuotta myöhemmin. Ihmeiden aika ei ole ohi!

Paitsi, että  kyse ei ole mistään ihmeestä. Kyse on lääketieteestä ja työstä. Kyse on eritoten yhteistyöstä. Olen uskomattoman kiitollinen siitä, että koneen välityksellä, voin puhua mihin tahansa päin maailmaa. Tekniikka on huimaa. Jos yksi ihminen kykenee ihmeellisiin asioihin, niin yhdessä me pystymme ihmeisiin! ❤️

Voin esiintyä koneen välityksellä ympäri maailmaa, ja esityksen voi ostaa lähettämällä meiliä sari@fightback.fi osoitteeseen.

I had the huge honor of speaking to a group of medical personnel from HUS via Microsoft Teams today, and a neurosurgeon almost made me cry. He told a story of his dear friend calling him ten years ago and asking for his opinion of the prognosis of an injured member of the film crew he was working with. He had laid out the facts and it was looking pretty dim.

The surgeon couldn’t give much hope.

He couldn’t have believed that ten years later, that same guy would be telling his side of the same story to him via internet. The future is unpredictable and we are able to do miracles together! I’m stunned by the hyper professional help I’ve received in Finland.

Life is so miraculous and I’m so grateful for living it. My presentation is globally available if you contact sari@fightback.fi.

Thank you! ❤️