Skip to main content
Blogi

Liiga Alumni All Stars Rauma 2018

By 18.8.20181 syyskuun, 2020No Comments

Eilinen päivä ja varsinkin eilinen ilta, oli legendaarinen! Loppu-keväästä sain kutsun pitkäaikaisen yhteistyö kumppanini Scandic hotelsin kautta Raumalle, johonkin Liiga Alumni Allstars- nimiseen hyväntekeväisyys-tapahtumaan. Otin kutsun vastaan iloisena, sillä vaikka tapahtuma menisikin päällekkäin Blockfestin, tampereella järjestettävän urbaani-musiikin festarin kanssa, niin Scandic ei ole velvoittanut minua lähes mihinkään vuosiin! Päin vastoin, he ovat antaneet minulle niin paljon, että ajattelin tämän olevan vähintä mitä voin heille tehdä. Keskityin treenaamaan kesällä, unohtaen koko Alumnin, mitä nyt ohimennen jutustelin aiheesta Patrik Laineen kanssa kesäkuussa. Pate oli kuulemma menossa pelaamaan sinne monien Suomalaisten legendojen ja tähtien kanssa. Ehkä kyseessä olikin ihan siisti juttu!

Yhtäkkiä olikin jo elokuu. Ystäväni kyselivät, josko lähtisin Blockfesteille tänä vuonna ja jouduin vastaamaan, että en ainakaan vielä perjantaina. ”Menen katsomaan jääkiekkoa Raumalle, mutta siitä tulee kai ihan siisti juttu!”

 

Puhuin Alumnin tukemille nuorille ennen peliä.

Sitten olimme autossa ja ajoimme Raumalle, saavuimme Kivikylän Areenalle viideltä ja pian kävi selväksi, että kyseessä oli ihan todella super siisti tapahtuma! Kertaa varmaan tuhat. Liiga Alumnin tukisäätiö tukee suomalaisia vähävaraisia nuoria, tavoitteenaan tarjota kaikille mahdollisuudet jääkiekon pelaamiseen. Idea on niin hieno, että tottakai halusin olla mukana jonkin näin siistin jutun tekemisessä! Tehtäväni oli kolmi-osainen, ensin sain puhua Alumnin tukemille nuorille, sitten sain kunnian pudottaa ottelun avauskiekko ja kolmanneksi sain nauttia yli tunnin siitä, miten todelliset LEGENDAT läiskivät lättyä!

Teemu vaihtoon! Omistettu Terolle. Kuva: Elmeri Elo

En tahdo sen enempää jaaritella kiekon pudotuksesta, vaan näytän teille videon siitä. Tahdoin hieman sekoittaa pakkaa, ennen kiekon pudotusta ja käskeä toista joukkuetta vaihtamaan aloittajaa. Aloittajat olivat tietysti Teemu Selänne, mies jota olen ihaillut ja fanittanut, niin kentällä kuin varsinkin kentän ulkopuolella ja Veli-Pekka Ketola, 70-vuotias todellinen legenda. Eihän siinä oikeasti ollut mitään epäselvää – Selänne vaihtoon!

Aloitus kiekon pudotus sujui hyvin ja niin yleisö, pelaajat, kuin tuomaritkin ottivat tämän pikku ”konnankoukkuni” huumorilla vastaan. Peli oli viihdyttävä, Liiga Alumni rökitti ikävä kyllä (kotiseutu rakkaus!) länsirannikon Alumnin, mutta tästä huolimattakaikki meni hyvin! Pelin jälkeen pääsin vielä moikkaamaan pelaajia pukuhuone tiloihin ja nyt mielessäni on vain yksi sana: iso KIITOS!

kaikki meni hyvin! Pelin jälkeen pääsin vielä moikkaamaan pelaajia pukuhuone tiloihin ja nyt mielessäni on vain yksi sana: iso KIITOS kaikille, erityisesti Scandic hotelsille, kun veditte minut paikalle!

Edellinen kuva minusta ja Sakusta pukukopissa sijoittuu varmaan talveen 1995-1998. Silloin Saku oli pidempi!

Legenda.

Paidaton Barkov.

Mikko Rantanen.

Viiden Sormuksen Herra Tiki!

En muista mitä puimme tässä, mutta varmasti jotain hyvää!

Pääsin samaan kuvaan kahden kovimman Winnipeg Jetsin kanssa!

Tiukkaa analyysiä Erkka Westerlundin kanssa.