Skip to main content
Blogi

Lepo!

By 26.5.20181 syyskuun, 2020No Comments

Jotkut virheet ovat pahoja ja vakavia, toiset virheeni ovat taas lähinnä koomisia! Juuri tällainen kohtuullisen hupaisa moka pääsi suustani viime viikolla. En edes tajunnut sanoneeni mitään väärin, kun maanantaina pidin Facebook liven, jossa kerroin viime viikon kiertueestani. Kerroin myös siitä, miten olin taas onnistunut lyömään pääni ja siinä ei ollut mitään kivaa!

Kerroin olevani fiiliksissä, kun pääsin esiintymään ensimmäistä kertaa ”pitkään aikaan”. Osasin jopa kertoa etten ollut esiintynyt noin kuukauteen… Tyttöystäväni hajoili sisällä, mutta antoi minun satuilla rauhassa. Mitään taukoa esityksistä nimittäin ei ollut ollut! Se piti paikkansa, että minulla oli kuin olikin ollut keikkoja vain Turussa, lähi kunnissa ja Helsingissä. Pystyimmekin ajamaan jokaiseen esiintymiseen kotoa käsin. Tuo kuukauden ajanjakso tuntui kuin lomalta, sillä olen oppinut oikeasti nauttimaan esiintymisestä aika paljon! Parasta on että tiedän, jokaisen esitykseni yleisön saavan jotain arvokasta irti esityksestä. On ollut myöskin huikeaa huomata, miten olen kehittynyt esitysteni miltei kaikissa osa-alueissa! Toki, jokainen esiintymiseni hieman vaihtelee yleisöstä riippuen.

Tänään kävin poistattamassa tikit vasemmasta silmäkulmastani ja ensi viikolla rokataan taas! Aion kyllä olla extra varovainen, sillä olin niin vihainen itselleni tuosta viime viikon tyhmästä vahingosta, etten tahdo olla enää ikinä yhtä turhautunut itseeni! Kesäkuun ajan minulla on OIKEASTI taukoa esiintymisistä ja pääsen keskittymään mm. treeneihin parhaani mukaan ilman välitöntä kuolemanvaaraa! (Knock, knock!) Lupaan ainakin yrittää myös vähän levätä.

Tapasin torstaina Tanskalaisen Renen, joka  sairastaa Parkinsonin tautia. Hän tuli esityksen jälkeen kysymään, miten hän voi taistella, kun tietää ettei voi enää päästä takaisin. Meillä oli hyvä juttutuokio, jonka päätteeksi annoin hänelle FightBack t-paidan, joka on täynnä asennetta! 

Sain eilen kunnian pitää kevään viimeisen esitykseni Finlandia talossa!

NÄIN hieno lopetus HIENOLLE keväälle!

Tikit lähtivät, aurinko paistaa (taas) ja elämä hymyilee!