Skip to main content
Blogi

Kyllä lähtee!

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

Täältä pesee, mutta varsin hillitysti ja pienissä osioissa. Kävin tänään treenaamassa ulkona ensi kertaa tänä kesänä – uskaltauduin ulos kipeän selkäni kanssa. Treeni oli hyvin hillittyä, mutta sain pikku hien pintaan! Tämä tapahtui Turun Urheilupuistossa, mutta tiedän, että meno pysyy vähintään samalla tasolla, kun palaan Lumolaisena Helsinkiin.

Tämä on lempi huoneeni Lumo-kodissamme! Taloyhtiön kuntosali nousee arvoon arvaamattomaan, kun kropassa on joku akuutisti vialla.

Okei… sohva on mukavampi alusta, kun joku on oikeasti vialla. Ja lätkän katsominen sohvalta on kivaa! 

Myönnän rakastavani kesäistä Turkua, sillä koko kaupungin ilmapiiri pompsahtaa joka aamu suorastaan taivaisiin tuon ihanan auringon perässä. En malta odottaa kesälomaa! Minulla kuitenkin on vielä paljon hommaa ennen, kuin pääsen lomille.

Nämä ovat Helsinki-hommia, sillä olen löytänyt Helsingistä paitsi muita töitä, myös erinomaista apua selkäni kuntouttamiseen. Selässä on välilevyn pullistuma, joka on myös aika pahasti revennyt ja tulehtunut… Ei kuulosta kovinkaan romanttiselta, mutta voin vakuuttaa, että se tuntuu vielä sata kertaa vähemmän ihanalta! Mutta miten tämä liittyy Lumo-koteihin?

Rauhallinen kävelylenkki ulkona teki hyvää <3

Siten, että Lumo-kodit ovat mahtava tuki minulle, myös tämän haasteen selättämisessä.

Sen lisäksi, että asuntomme sijaitsee todella lähellä ihania ulkoilualueita, jonne pääsin tekemään rauhallisia kävelylenkkejä heti kivun salliessa, niin taloyhtiömme kuntosalin jumppa-pallot ja -matot ovat toimineet apuna tässäkin. Olen super innoissani siitä, että Lumo-kodit ovat lähteneet tekemään näinkin pitkäkestoista yhteistyötä kanssani, sillä niin nykyinen maailmantilanne, kuin oma fyysinen tilanteeni, ovat kaikkea muuta, kuin ruusuiset. Olen kuitenkin jo varautunut siihen, että kohta mennään! Ja kohta mennään kovaa.

Lumo-kodista on hyvät yhteydet monenlaiseen terapiaan.

Hakaniemestä, IdealFitistä, löytyy hölkkämasiina, joka toimii vähän heikommallakin selällä!

Niin kauan kuin muistan, olen uskonut huomiseen. Olen positiivinen kaveri ja tiedän, että kun jaksan tehdä parhaani ja pysyn optimistisena, myös kohtaloni kiittää. En voi perustella sitä teille mitenkään konkreettisesti, että mistä sen tiedän, joten tyydyn toteamaan sen olevan uskon asia. Myönnän olevani tämän sortin uskovainen… 😃