Skip to main content
Blogi

Kuntoutuksen positiivinen puoli!

By 16.5.20191 syyskuun, 2020No Comments

Tahdon keskittyä nyt pelkästään kaikkeen positiiviseen kuntoutuksessa, ja uskokaa tai älkää – sitäkin on! Tänään oli kevään tähän asti lämpimin ja kaunein päivä, ja sen kunniaksi treenasin Turun Urheilupuistossa. Sain kaiken muun hyvän lisäksi ystäväni Svanten vähän rehkimään kanssani. Emme kyllä oikeasti edes rehkineet kunnolla. Päätin nimittäin keskittyä toistojen määrän sijaan niiden laatuun.

Kun aurinko paistaa ja mittarissa on +20°C, en näe paidan käyttämistä pakollisena!

Oli oikeasti hauskaa huomata miten hyvin pystyn suoriutumaan nykyään joissain liikkeissä. Liikkeet, jotka olivat puhtaasti epämukavia ja jopa sattuivat vielä vuosia sitten, sujuvat nyt varsin mukavasti. En tarvitse näinä lämpiminä ja aurinkoisina päivinä taloudellista tukea kuntoutukseen. Tarvitsen vain tasaisen alustan ja tilaa ympärilleni!

Päivän ensimmäinen liike oli rapu-kävely. En tahtoisi muuttua ravun väriseksi, mutta tahtoisin kehittyä tässä!

Minulla on tiedossa kosolti itselleni sopivia liikkeitä ja kykenen jatkuvasti myös uusiin. Tahtoisin tulevaisuudessa kehittää jonkun osaavan tahon kanssa liikkeitä, joita uskaltaisin jakaa myöskin muille! Sitä odotellessa tahdon jakaa positiivista asennetta niin ja aurinkoa teidän keväisiinne. Olen itse pyrkinyt keskittymään vain ja ainoastaan juuri käsillä olevaan hetkeen ja siihen, mikä on parasta juuri silloin. Jokainen hetki on ainutlaatuinen ja voimme kokea kaiken hyvän vain kerran. Toivottavasti saan kuntouttaa itseni vain kerran, joten haluan oppia nauttimaan siitäkin!