Skip to main content
Blogi

Kipu joka palvelee tarkoitusta

Heräsin tänään ennen kukonlaulua. En juurikaan käytä herätyskelloa ollessani yksin, sillä mikäli osaan pakottaa itseni sänkyyn ajoissa, osaan myös nousta kukonlaulun aikaan. Jos taas menen unille liian myöhään, minä myös herään ennen kukonlaulua! Tässä yhtälössä on jotain aika raakaa. Kukuin eilen liian myöhään, mutta heräsin tunteja ennen hälytystä.

Minulla oli tänään vain yksi ennalta sovittu ohjelma, se ohjelmista tärkein – fysioterapia. Join unenpöpperössä aamukahvia ja mietin; ”mitähän tästäkin päivästä tulee?”

Sitten koin valaistumisen kaltaisen tunteen: Minä voin tehdä tästä päivästä juuri sellaisen, kuin itse haluan! Huulilleni nousi hymy ja päätin väsymyksestä huolimatta käyttää ihmisen ihmeellisintä ominaisuutta. Valitsin tietoisesti keskittyä vain kaikkiin hyviin asioihin elämässäni ja tehdä taas kaikkeni sen eteen, että pystyisin antamaan kaikkeni niissä. Olen pitänyt itseäni todella positiivisena työmyyränä, ehkä oikeutetusti, mutta olen huomannut myös kaiken maailman negatiivisten juttujen tunkevan jatkuvasti päähäni. Oli aika tehdä muutos. Päätin tietoisesti, että EI, nyt ohjat ottaa taas positiivinen Pexi A.K.A Peku!

Kävelin fysioterapiaan ja iloiseksi yllätykseksi sain huomata, että olin merkannut sen kalenteriini alkamaan 45 minuuttia liian aikaisin. Tästä sisuuntuneena päätin ottaa kaiken irti noista vapaa minuuteista ja treenasin itseni auki jo ennen oikean treenin alkua!

Ja sitten se alkoi. Terapeuttini auttoi minua venyttämään pakaroita ja alaselkää auki väkisin, ja voin kertoa, että se sattui! Pidin mielessäni kuitenkin kirkkaasti sen, että tätä tehdään vain ja ainoastaan minun oman hyvinvointini eteen. Minä voin joko tehdä siten, miltä minusta tuntuu ja valittaa, tai voin käyttää valinnan vapauttani ja valita hymyillä, vaikka sattuu. Tiesin, että jokainen sekunti, jonka kestin tuota kipua iloisesti, oli arvokas. Minä hymyilin ja loppujen lopuksi, siitäkin tuli ihan hyvä treeni.

Yritin hymyillä vaikka ei tuntunutkaan hyvältä! 🙂

Lähdin kävelemään kotiin ja sain sähköpostin, jossa oli liitteenä puhdasta kultaa. En kerro teille, kuka sähköpostin lähetti tai edes sitä, mitä tuo kyseinen kulta oikeasti oli, mutta lupaan tehdä parhaani sen eteen, että tuo kyseinen päivän kohokohta, tulee kirkastamaan myös teidän päiviänne! Olen varma, että tuo sähköposti tulee levittämään paljon hyvää.

Tällä kuvalla voipi olla, tai voipi olla olematta, tekemistä tuon sähköpostin kanssa.

Mistä on kyse? Veikkauksia otetaan vastaan!