Skip to main content
Blogi

Kestävästi hyvää ystävänpäivää!❤️

Mainos, alekoodi ja ARVONTA North Outdoor kanssa

Olen alkanut katsoa vaatekaappiini melko kriittisellä silmällä. Tahdon edelleen olla tyylikäs, tottakai, mutta se ei enää riitä minulle. Tunsin itseni super vahvaksi, alkaessani pohtia kaikkia mahdollisuuksia, miten vaikuttaa maailman tilanteeseen! Voin tehdä kestäviä valintoja myös pukeutumisessa.

Sain ensimmäisen North Outdoor neuleeni reilu pari vuotta sitten ja olen käyttänyt sitä aktiivisesti, mutta se ei ole tosiaankaan kärsinyt käytöstä. Neule on edelleen ehdottomasti eräs lempi vaatekappaleistani. Tältä se näyttää nyt:

Haastatellessani vaate-bisneksen ja kierrätyksen ammattilaisia kirjaani, niin kävi selväksi, että hyvä laatuiset villapaidat voi kierrättää moneen kertaan. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja omasta mielestäni siistiä on se, miten rehdisti ja suoraan North Outdoor on valmis kertomaan, missä ja mistä mikäkin neule, on valmistettu. North Outdoor FINLAND -mallisto, on neulottu Suomessa, langat valmistetaan Euroopassa ja villan alkuperämaat ovat Etelä-Amerikka ja Australia.  Tuotteiden kotimaa on Suomi, ja se tekee minut iloiseksi!

Sitten ehkä se tärkein – mikä tekee tuotteista niin hyviä?

https://www.northoutdoor.com/ sivuilla löytyy pitkä lista merino villan huikeista ominaisuuksista, joista valitsen nyt itselleni ne tärkeimmät:

  • Luonnollinen – Merinovilla on 100% luonnontuote. Sivuilla tätä jatkettiin kauniisti, mutta mielestäni tuossa tuli tärkeimmät.
  • Erittäin lämmin – ohutkin merinovillakerros lämmittää tehokkaammin kuin yksikään tekokuitu. Monet parhaista kokemuksistani ovat tapahtuneet kylmässä ympäristössä, ja on se nyt kivempaa tarjeta, kuin jäätyä!
  • Hengittävä – Merinovilla on hengittävä luonnonkuitu, joka reagoi kehon lämpötilaan. Merinovillavaate tuntuu kylmällä lämpimältä, kuumalla viileältä.
  • Minun on PAKKO vielä puhua ekologisuudesta, en mahda itselleni mitään: Merinovillan käyttö tekstiiliteollisuudessa vähentää maailman muovikuormaa. Kun villakuitu pitää hävittää, se maatuu luonnollisesti vuosien aikana ja vapauttaa ravinteet takaisin maahan.
  • +SE KIERRÄTETTÄVYYS!

Sitten vielä pari kuvaa Pekasta hienot villa- paidat päällä ja -housut jalassa!

Tässä ei muuten kurkku palele – ei edes paukkupakkasilla!

Tämä on luultavasti maailmankaikkeuden mukavin oloasu!

Lopuksi saan taas jakaa herkkuja teille: hyysalo15 -alekoodin northoutdoor.com -verkkokauppaan ajalle 14.2.-28.2.2021 (2 viikkoa). Koodilla saa 15% alennuksen kaikista northoutdoor.com -verkkokaupan tuotteista.

Teille, jotka jäitte vielä jälkilöylyihin, saan linkata arvonnan, johon pääset osallistumaan tästä linkistä. Joku onnekas tulee voittamaan vapaavalintaisen North Outdoor tuotteen heidän verkkokaupastaan! Arpaonnea yhtäläisesti teille jokaiselle!

Ps. Tykkään myös North Outdoor pipoista.