Skip to main content
Blogi

Julkkarit, mutta… Tuhannen sirpaleina!

Minulle sattuu ja tapahtuu.

Eilinen päivä oli melkein mahtava. Melkein, sillä päivä otti tiukan käännöksen tragedian puolelle, kun menin illalla suihkuun. Tuon käännöksen vuoksi kirjoitan tätä tekstiä yksikätisesti, ja vielä vasemmalla kädellä, jonka hermotus on hukassa kuin kiimaisen härän itsehillintä ketsuppi-markkinoilla!

Olin juuri kuivannut itseni ja laitoin suihkukaappimme ovea kiinni, kun se räjähti. Ovi ei ottanut kiinni mihinkään – se vain räjähti. Lattia oli täynnä sirpaleita, mutta minulla oli taas onni onnettomuudessa! Selvisin ehkä kymmenellä naarmulla, ja varmaan viidellä syvällä haavalla. Yritimme tyrehdyttää vuotoa rakkaan tyttöystäväni kanssa, mutta koska sirpaleita oli vielä haavoissa, eikä verenvuoto ottanut tyrehtyäkseen, haimme ammattiapua Suomen ensiluokkaiselta terveydenhuollolta.

Lopulta sain kiittää taas onneani siitä, kuinka pienin vahingoin selvisin!

Kylpyhuoneemme sen sijaan… ei ole vieläkään kovin onnellinen!

Tunannen sirpaleina!

Siinä menikin se ilta. Nyt on aika keskittyä tähän iltaan! Tänään on viimein kirjani julkaisupäivä ja pandemia-tilanteen vuoksi, järjestämme julkistamistilaisuuden virtuaalisesti. Juttelen aiheesta parin kirjan vierailevan tähden kanssa. Tapahtuma löytyy sosiaalisenmedian kanavistani ja live lähetys alkaa kello 17:30!

Nyt se on julkinen!