Skip to main content
Blogi

Isoin asia – Rakkaus

Istuin alas puhumaan rakkaudesta.

 

Rakkaus on ilon asia ja toisinaan, hymy oli herkässä.

Tahtoisin kirjoittaa aiheesta kunnon tekstin, mutta koska paikallaan pysyminen sattuu selkään ja vasempaan jalkaani, niin tyydyn pariin lauseeseen.

Sain eilen istua alas (välillä nousten ylös ja laskeutua vanhaan kunnon syväkyykkyyn) ja kertoa Meeri Koutaniemelle, mitä rakkaus merkitsee minulle. Juttutuokio oli mielestäni hyvä. Hän kirjoittaa aiheesta kirjaa ystävänsä Ann-Mari Leinosen kanssa ja aihe on mielestäni varmasti isoin, tärkein ja siistein, mikä voi olla! Itse en uskaltaisi kirjoittaa siitä, tai ehkä uskaltaisinkin…

 

Puhuimme mm. siitä, miten kaikki, jotka puhuvat julkisesti tunteistaan, myös minä itse, ovat valinneet asettaa itsensä erittäin haavoittuvaan rooliin. Rakkaus voi olla mielestäni paitsi voimista väkevin, siitä puhuminen voi olla myös tosi pelottavaa.

 

Miksi kuitenkin valitsin puhua siitä?

 

Kuten jo otsikosta voi päätellä, uskon rakkauden voimaan. Kaikki voi olla vaikka miten vinksallaan, mutta rakkaus pystyy ihmeisiin.

Paikalla oli myös eräs toinen valokuvaaja. Hän otti kuvia minusta töissä, ja nämä kuvat ovat kaikkien nähtävillä ensi marraskuussa!

Olen saanut vastaanottaa rakkauden mittaamattoman suuria lahjoja itsekin ja uskoni on vain vahvistunut. Kaikki on mahdollista, eikä ihmeiden aika ole tosiaankaan ohi. Ehkä rakkaus parantaa jälleen myös selkäni. Uskon siihen.

Mitä te uskotte?