Skip to main content
Blogi

Iso Ötökkä

Kaupallinen yhteistyö: Icebug

Turvallisuus voi olla myös tyylikästä!

Kävelyni on toisinaan hieman huteraa johtuen aivovammastani. Kuitenkin se, tai ehkä varsinkin kävely, on parantunut huomattavasti viime vuosina! Lumi, jää ja liukkaus, ovat kuitenkin haaste, joka on perinteisesti vaarantanut terveyttäni talvisin. Ei siinä mitään, jos kaadun laskettelurinteessä – se on ihan oma vikani ja olen luonnon lahjakkuus mäessä kaatumisessa, mutta kadulla kaatuminen tekee kipeää! Olen kokenut sen useita kertoja.

Tässä näette rumimman lopputuloksen keväältä 2013:

Selvisin hengissä ja verrattain ehjänä, mutta naamani oli päiviä kaksivärinen! #Truestory

Tämä on ainoa kerta, kun naamani on ottanut osumaa, mutta nuo eivät olleet kipeimmät kyntämiset. Ne kuitenkin ovat jääneet ainoiksi, jossa  pää on ottanut mitään iskua ja naama on siihen sinänsä täydellinen vastaanotto-alusta! Siinä on pehmikettä ja ollaan nyt rehellisiä – tätä naamaa nuo arvet vain kaunistavat.

En kuitenkaan tahdo kaatua ja siksi eräs parhaista ostoksistani vuosiin, ovat olleet seuraavat nastakengät:

Nämä kengät ovat toimineet turvanani vuosia.

Hypätään vuosia eteenpäin – hypätään tähän tammikuuhun! Nyt sitä lunta, jäätä ja liukkautta riittää – varsinkin täällä. Kaivoin nastakenkäni esiin naftaliinista ja aloin kulkea niillä joka paikkaan, kunnes minulle tuli sellainen olo, että tahdon uudet tällaiset! Edeltävät olivat palvelleet hyvin ties montako vuotta – En pidä itseäni kaikkein muotitietoisimpana, mutta retkeily-kengät ja farkut, eivät mielestäni sovi joka tilanteeseen. Suuntasin https://www.icebug.fi/ sivuille ja päädyin keräilemään leukaa lattialta! Niin paljon SIISTEJÄ malleja.😛 Myös ’smart casual’ tyylisiä!

Iskin silmäni moniin kenkiin ja bongasin mallistosta myös lenkkarit. Olen katsonut sydän syrjälläni lenkkeilijöitä, jotka painavat näissä olosuhteissa, vailla huolen häivää, kunnes näin nasta-lenkkarit, jotka varmasti toimivat! Seuraava ajatus oli: Minäkin haluan!

Olen todella innoissani siitä, että sain aloittaa yhteistyön juuri tällaisen jalkinevalmistajan kanssa, jonka popot minulla on jokatapauksessa jalassa talvisin! Nyt minulla on jopa valinnanvaraa sen suhteen, mitkä kengät sopivat mihinkin päivään ja ovatko päivän pohjat nastat vaiko kitkat!

 

Ja oikeasti siisteintä tässä on se, että Icebug avaa hyysalo15 -alekoodin icebug.fi -verkkokauppaan ajalle 31.1.-14.2.2021 (2 viikkoa). Koodilla saa 15% alennuksen kaikista icebug.fi -verkkokaupan tuotteista. Pääsen siis jakamaan ehkä parhaimman, talvisen ja yleispätevän apukeinon, kanssanne!

Nimi Icebug tarkoittaa suomeksi käännettynä jääötökkää. Ötökällä on yleensä pitävä ote mihin tahansa pintaan, jolla seisoo ja kerran minua on siunattu melko kookkaalla vartalolla, olen tätä nykyä iso ja erittäin ylpeä jää-ötökkä!