Skip to main content
Blogi

Hopee ei oo häpee, mutta tottakai se harmittaa!

MM kisat alkoivat heikosta hapesta.

Jääkiekon MM kisat vuosimallia 2021 tulivat eilen päätökseensä ja Suomi sijoittui hienosti kakkoseksi. Suomi kohtasi finaalissa Kanadan, jota se myös johti ottelussa pariin otteeseen. Lopulta Kanada voitti kolme vastaan kolme pelatulla jatkoajalla. Mielestäni Suomi pelasi hyvin, mutta joskus se on kerrasta poikki.

Nuori Pipsa ei aivan ymmärtänyt, kuinka vakavasta asiasta oikein oli kyse…

Lätkän MM finaalit ovat ”kerrasta poikki” tapauksia ja häviö harmittaa aina – tottakai! Ainakin minua. Jos tulosta pyörittelee muuten, kuten vaikkapa siten, että Suomi sijoittui sijalle 2/16, niin sijoitus näyttäytyy toisessa valossa, mutta urheilija-mentaliteetin omaavana kollina en osaa heti keskittyä siihen. Nämä kisat kuitenkin liimasivat minut sohvalle toistuvasti, ja kipeä selkä kiitti siitä! Olen pystynyt vähentämään kipulääkkeitä ja aloittamaan jo rauhallista liikuntaa.

Ehkä tappiossa oli sentään jotain positiivista, sillä meno tuolla Helsingin torilla ei nyt riistäytynyt aivan lapasesta. Lähtihän se käsistä, kuten alla olevasta videosta näkyy… mutta tämä on vielä pientä! Torille kokoontuneet ihmiset voitiin laskea nyt kuitenkin kymmenissä, tai  sadoissa, kun taas mestaruuden nasahtaessa, olisi ihmismäärästä puhuttu kymmenissä tuhansissa. Olisin ehdottomasti mennyt sekaan itsekin.

Se ei olisi ollut missään nimessä hyvä idea!

Vaikka touhuan jos jotakin selkäni kuntoon saamiseksi, en usko, että uskallan tehdä tällä mitään vielä hetkeen. Olen saanut fysioterapeuteiltani oivia liikkeitä, joilla jalan hermoon kohdistuvaa puristusta saa vähennettyä, mutta on tämä vielä haasteellista. Vaikken ole itse koskaan kunnolla harrastanut jalkapalloa, niin aion seurata nyt myös Huuhkajien historiallista matkaa futiksen EM karkeloissa! Ne ovat tämän urheilu-kesän seuraava karkelo.

Kisat alkavat Suomen osalta lauantaina, kun vastaan asettuu Kööpenhaminassa Tanska. Saan mennä katsomaan lähetystä One Plussan järjestämään tapahtumaan uudelle Olympiastadionille ja olen intoa piukassa.

Marko näytti minulle, mistä hermokipu johtuu…

Kun ulkona paistaa aurinko, on aika keskittyä ehkä myös johonkin, mihin voin vaikuttaa! Kävin juuri treenaamassa Hakaniemessä, syömässä, ja käyn vielä tänään Cryo-hoidossa, sekä uimassa! Pitää keskittyä oikeisiin asioihin, eikä edes harmita! 😛

Tätä super raikasta ja -herkullista Helgan kakkua, ei ulkonäöstään huolimatta lasketa edes kakuksi. Kyseessä oli hedelmäinen välipala, joka antaa minulle voimia loppupäivään! Ja vie harmituksen kauas pois.