Skip to main content
Blogi

Helmiä Hyysalolle

By 6.10.20181 syyskuun, 2020No Comments

Torstain esitys oli hieno kokemus. Kiitos mahtavista järjestelyistä!

Torstaina sain esiintyä Jyväskylässä valtakunnalisilla TYP päivillä ja esitys meni loistavasti! Esityksen jälkeen sain tavata Jussi nimisen aivoverenvuoto-potilaan, joka kärsi kesäkuisen leikkauksensa komplikaation johdosta syntyneestä aivoverenvuodosta. Hänen ihana siskonsa laittoi minulle Instagrammissa viestin, jossa kertoi veljen kärsineen vamman ja eli todella raskasta aikaa sairaalassa. Sisko kysyi, josko ehtisimme piristämään häntä tapaamalla hänet. Joukko Jussin hyviä ystäviä, eli Powertiimiläisiä, haki Jussin sairaalasta ja oli mukana koko tapaamisen ajan. Eräs Powertiimin jäsen jakoi tapaamisemme jälkeen tämän hienon kirjoituksen LinkedIn sivullaan:

Jyväskylästä matka jatkui Kuopioon, ystäväni Teemu Kontkasen perustaman Mediateko yrityksen 10-v juhliin pitämään esitystä. Kyseessä täysin uudenlainen esitys minulle. Homman nimi oli Pecha Kucha, eli Japanista lähtöisin oleva nopea esitysmuoto. Esityksessä on 20 diaa, joissa jokaisessa vain yksi kuva ja jokaisesta kuvasta on aikaa puhua 20 sekuntia. Esitys oli todella jännittävä pitää, se meni hyvin ja toivon lisää tämänkaltaisia esityksiä kohdalleni!

20 kuvaa, 6 minuuttia…

Ja Kontkasen Teemu!

Illalla oli vuorossa varsinaiset juhlallisuudet. Kyseessä olivat aivan huikeat ”vuosisadan kotibileet”, jotka järjestettiin erään suuren kartanon navetassa. Eiväthän ne mitkään oikeat kotibileet olleet, mutta erittäin hauskat illanistujaiset, tai no… lähdin bileistä venyttelemään ja nukkumaan hyvän sään aikana. Olen varma, että pari tuntia myöhemmin navetassa ei istuskeltu!

Mediateko oli tietysti järkännyt illan kekkereihin kuvaus seinän…

Kuvaus-seinän johdosta myös minä pääsin jaloilleni tämän tästä! 😉