Skip to main content

Elävät asiat ovat jatkuvassa muutoksessa, niin myös FightBack.

Vesi on taas viileää, mutta FightBack pipo lämmittää edelleen!

Muutoksia vastaan voisi taistella, mutta se ei ole FightBack:in tarkoitus. FightBack on taistelua takaisin elämään onnellista elämää ja kaikki ajatuksen ympärillä voi muuttua, mutta ydinajatus säilyy samana. FightBack:in tarkoitus on aiheuttaa positiivisia muutoksia ja paitsi kestää kaikki negatiivinen, niin löytää tapa kääntää se positiiviseksi.

Avasimme FightBack tilan tarjoamaan kuntoutusta hyväntekeväisyytenä päänvamman saaneille vuonna 2016 ja se on palvellut meitä fantastisesti yli neljä vuotta! Tahdon kiittää kaikkia auttavia käsiä, jotka ovat kantaneet kortensa kekoon tilan auki pitämiseksi. Nyt meidän on aika siirtyä eteenpäin.

Miksi, minne ja miten?

On aivan naurettavan tylsää toitottaa sitä samaa ”Korona koitui kohtaloksemme” värssyä, mutta niinhän siinä kävi. Emme pysty virittämään tilan hygieniaa huippuunsa, rakennuksessa on iso remontti, joka sotkee lisää asioita ja täten avun jakaminen vaatii yksinkertaisesti liikaa resursseja. Meidän täytyy nousta ensin takaisin jaloillemme! Ja sen me varmasti teemme.

En myöskään ole rehellisesti sanoen enää edes varma siitä, että onko vastaavalle tilalle tarpeeksi kysyntää. Kun toiminta starttasi, Suomessa ei vielä ollut paikkaa, jossa harjoittaa Vasa Konseptin mukaista kuntoutusta. Elimme vuotta 2016 ja moni asia oli toisin. Tuolloin konseptin kehittäjä tarvitsi apuamme tuodakseen konseptin Suomeen. Nyt hänen kehittämäänsä kuntoutusta on tarjolla jo monissa eri terapia keskuksissa ja en voisi olla iloisempi siitä, että olin FightBack:in kanssa mukana tuomassa jotain näin hienoa tänne! Jatkamme taistelua pään vammojen kanssa edelleen, mutta nyt ammattilaiset saavat ottaa kuntouttamisen hoitoonsa. He osaavat sen paremmin.

Mitä omaan kuntoutukseeni tulee, niin tällä hetkellä olen aivan liekeissä! Olen löytänyt ystävien avulla uusia lajeja, joissa voin kehittyä ja löytää uuden liekin. Olen myös varma, että kaikki kiipeily-touhut kehittävät kehon hahmottamista niin, että myös sukseni luistavat paremmin, jahka taas pääsen mäkeen! Olen pystynyt tekemään jo vaikka mitä, ja olen innostunutkin monesta jutusta. Parhaita ovat ne jutut, jotka tukevat kaikkea muuta. 😛

Ps. Tervetuloa tilan jäähyväistapahtumaan moikkaamaan tänä viikonloppuna! 

PPS. Olen tehnyt monta uutta juttua ja FightBack elää kokoajan, mutta en silti unohda vanhoja juttuja. Laskettelu ja ystävät, olette sydämessäni aina! En malta odottaa jahka saan sukset ja lunta jalkojeni alle.

En malta odottaa! 😛