Skip to main content
Blogi

1.9 – Olenko valmis puoli maratonille?

By 8.8.20181 syyskuun, 2020No Comments

Olen paitsi treenannut kohtuullisen paljon tänä kesänä, myös pyrkinyt pitämään huolta niin kehoni, kuin mieleni hyvinvoinnista. Tähän olen pyrkinyt harjoitusten lisäksi jos jonkinlaisten hauskojen aktiviteettien parissa! Olen uinut paljon, vesijuossut silloin tällöin ja sitten olen hieman hölkkäillyt. Harjoitteluni on ollut monipuolisempaa kuin vuosiin ja ennenkaikkea, hauskempaa kuin vuosiin!

Olen vieläkin tehnyt hieman hyvin yksinkertaisia-, jopa tylsiä liikkeitä, jotka eivät juurikaan vaikuta ulkoiseen olemukseeni. Tiedän kuitenkin, että niiden avulla kehoni paranee. Hölkkäni tuntuu vihdoin siltä, että pystyn juoksemaan jo pidemmän matkan! Onko tuo matka 21,3km?

Se jää nähtäväksi! 😉 Siitä olen varma, että aion lähteä matkaan juosten, mutta viime vuosina minulle on selvinnyt, että henkihieveriin juoksu väkisin ei ole viisasta. Vuosia sitten ajattelin, että väkisin puristaminen jos jokin osoittaa sisua, mutta sitten heräsin. Haluan juoksemisen saavan minut voimaan hyvin, en suinkaan muuttamaan minua raadoksi. En edes ”super-sisukkaaksi” raadoksi. Tunnen olevani valmis puolimaratonille jo nyt – muuten tulisi kiire! 😉

Nyt lähden tekemään päivän hiki treeniä! Tänään aion olla rapu! 😉