Skip to main content
Blogi

Toisenlainen unelma ✅

By 25.6.20181 syyskuun, 2020No Comments

Ollessani nuori ammatti-laskettelija haaveilin aina energiajuoma-sponsorista. En kuitenkaan ehtinyt koskaan solmimaan sopimusta minkään energiajuoma merkin kanssa, ja olenkin siitä erittäin tyytyväinen näin jälkikäteen asettaessani terveellisyyden ja ennenkaikkea hyvän olon kaiken edelle. Tahdon juosta seuraavien reilu kahden vuoden kuluessa maratonin, ja saavuttaakseni tämän tavoitteen minun on myös tarkkailtava sitä, mitä laitan suuhuni. Minulle on tarjottu jos jonkinlaisia lisäravinne-, proteiini- ym. tuotteita, mutta viime aikoina olen pyrkinyt pääasiassa syömään ja juomaan äärimmäisen puhtaasti. Kaikissa energia juomissa joihin olen törmännyt, on aivan törkeästi kaikkea pahaa, kuten sokereita, lisäaineita ja kaikkea sellaista, joka ei vain kuulu kehooni.

En tiennytkään, kuinka vastata kauniisti ”ei”, kun Laitilan Wirvoitusjuomatehdas lähestyi FightBack:iä yhteistyön tiimoilta. Onneksi en aluksi vastannutkaan mitään, vaan odotin rauhassa mitä he olivat valmiit ehdottamaan. Ehdotus, jonka saimme olikin aivan uskomaton! ”Voimme tehdä ihan millaisen juoman te vain haluatte.”

Innostuin ja aivoni alkoivat pyöriä tuhatta ja sataa! ”He antoivat minulle vapaat kädet! Saan tilata mitä tahansa haluan juoda, saan toivoa mitä vain ja he luovat sen!” Menin molempiin ääripäihin, mietin mitä eksoottisimpia ja jännimpiä makuja. Muistin kuitenkin koko ajan tavoitteeni päästä parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Voisin unohtaa haaveeni puolimaratonin juoksemisesta, jos alkaisin kiskomaan mahani täyteen jotain limsaa tänä kesänä. En ole muutenkaan juonut limsaa, enkä muita sokeri litkuja vuosikausiin, mutta eivät kai he vain vettä halua tehdä? Ehdotin kuitenkin juuri vettä ja vastaus, jonka sain löi minut ällikällä: ”Vesi? Tämähän on aivan täydellinen idea! Vesi vanhin voitehista… jne… jne…”

Vedessä täytyi kuitenkin olla hiilihappoja ja se saikin minut epävarmaksi, sillä itse en fanita kovinkaan hapokkaita juomia. Toivoinkin saavani maistaa juomaa ennen, kuin se päätyisi kauppojen hyllyille, mutta toisin kävi. Ensimmäiset tölkit päätyivät myyntiin juuri juhannuksen alla, viime torstaina, eikä minulla ollut hajuakaan juoman laadusta! Perjantai aamuna kävelin läheiseen kauppaan ja olin jännittynyt kauppiaan tarjotessa minulle maistiaiset. Jännittämiseni palkittiin veden ollessa parempaa, kuin olin edes osannut haaveilla!

Nyt sitä saa!

Tuote on kaikkien FightBack:in arvojen mukainen ja hymyni on herkässä.

Koko juhannukseni kului, eräitä hienoja häitä lukuunottamatta, kaupassa rampaten ja jääkaappiamme täydentäen, kunnes juuri äsken Laitilan edustaja toi meille kolme lavaa porevettä! Tämän kunniaksi minä, lähden nyt treenaamaan. Ja juuri siitä treenistä minulla olisikin teille hienoja uutisia, mutta palataan niihin joskus myöhemmin!