Skip to main content
Blogi

Tänään Lähtee🗻

En meinaa pysyä pöksyissäni, sillä vain parin tunnin kuluttua lennän Norjaan. Matkustamme kuvausryhmän kanssa kiipeämään- ja laskemaan vuorille, mikäli säät suosivat meitä yhtään! Olen tehnyt töitä tämän eteen ja nyt tunnen, että olen valmis.

Otin keskiviikon treenistä kaikki irti!

Kuntosalin hikoilu on asia erikseen, mutta kun ylämäkeen hiihtämisen vie tuolta tunturista vuoristoon… siinä otetaan miehestä mittaa!

Tiedän, että vuorilla voi sattua mitä hyvänsä, mutta tiedän myös, että ryhmä jossa saan liikkua, on paras mahdollinen. Paikallisoppaamme Jarkko tuntee paikat kuin omat taskunsa ja on suunnitellut laskulinjoja jo kuukausia. Kuvaajat ovat paitsi velhoja kameroiden takana, myös tosi hyviä ystäviäni. Olen onnekas ja pelon sijaan, tunnen kasapäin jännitystä!

Kävimme samoilla seuduilla pyörähtämässä vuosi sitten ja muunmuuassa kännykkäverkot loistivat poissaolollaan tuossa sivistyksen kehdossa. Tai no… jotkin operaattorit toimivat huonosti, kun taas toiset, kuten omani, eivät lainkaan. Otan tämän erittäin tervetulleena somelomana ja taukona kaikesta – viikko jolloin saan keskittyä taas siisteihin juttuihin!🤩

Tämä on kuva kuvaajastamme Jyristä pelipaikoilta. Tuonne minäkin pääsen!🤩

Tästä se lähtee – nyt mennään!!❤️