Skip to main content
Blogi

Epävarma uusi vuosi ❤️

Vuosi tulee vaihtumaan ensi yönä – se on jokseenkin varmaa. Minulla on ensi vuodeksi monia siistejä suunnitelmia ja jopa jokunen ihan super siisti suunnitelma, mutta ne ovat enemmän epävarmoja. Tiedän, että pystyn toteuttamaan omat tehtäväni, jos minulle ei satu mitään vakavampaa, mutta se on silti vasta maksimissaan puolet koko tavoitteesta! Tämä voisi stressata minua – ehkä tämän pitäisi stressata minua – mutta ei stressaa. Minua jännittää!

Jännitys on positiivista stressiä.

En tiedä, miten vuosi lähtee käyntiin. Turussa sataa vettä ja lumet ovat sulaneet. Edes kukkulan päälle, jossa asun, johtava tie, ei enää ole hengenvaarallisen liukas.

Eilen tämä oli hengenvaarallinen. Nyt se on pitävä soratie!

 

Tässä tilanteessa edes Tractus Iliotibialis insertits et fascitis l.dx sekä Tensor Fascia Lata insertitis sekä sub trochanteric bursitis l.d, eli oikean jalan kipeä nilkasta alaselkään asti ulottuva jänne, ei paljoa haittaa. Tottakai minua kalvaa se, etten voi mennä ja nauttia talvesta pohjoisessa, tai liikkua hyvin sisällä, mutta ei se jänne harmittelemalla parane. Se paranee levolla ja pienen pakkolevon ei pitäisi olla liikaa vaadittu!

Vaikka olen hidas lukemaan kirjoja, niin tässähän tämä aika kuluu! Lukeminen paitsi sivistää ja laajentaa maailmankatsomusta, niin se todellakin motivoi. Tänään illalla en kuitenkaan lue. Tänään juhlin uutta vuotta erittäin hyvässä seurassa! Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin, toivotan kaikille hyvää uutta vuotta!!

Ensi vuosi jännittää minua! En tiedä mitä tuleman pitää, mutta minulla on suunnitelma. Hyvä siitä tulee!